arkadaşlar aracımda katalizör yok, egsoz muayenesinde sorun olmuyor fakat tüv artık katalizörün yerinde olmasını istiyormuş, yoksa bırakıyormuş. bu doğru mu ?
arkadaşlar aracımda katalizör yok, egsoz muayenesinde sorun olmuyor fakat tüv artık katalizörün yerinde olmasını istiyormuş, yoksa bırakıyormuş. bu doğru mu ?
turbocuk istiyoruz
içi boş kat varsa mesela gerçi ona artık kat denemez de olsun
bunu anlayabiliyorlar mı , tecrübe eden oldu mu?
Tesla Model Y Sr
Biz 3.0i X5 ve Citroen C4 E-Hdi aracımızda yıllardır katların içi boş ama görüntü olarak yerlerinde olacak şekilde geçiriyoruz herhangi bir sorun çıkartan olmadı henüz.
Aracın orjinalinde varsa, muayenede orada katalizör ya da katalizöre benzeyen içi boş susturucu olmasını ister.
Düz boru varsa muayeneden bırakması olası.
Ayrıca katalizör yoksa gaz çıkış değerleri de özellikle cold startta sorun yaratabilir. Dışarıda yaptırmakta fayda olabilir.
benzinlide sorun olmuyor, dizelde aranıyor demişti tüv'de çalışan bir arkadaş. ben de 3-4 senedir benzinli araçlarımı direkt götürüyorum düz boru olarak, kalmadım. kumandalı egzoz olmayacak normal bir son susturucu istiyorlar sadece onu söylemişlerdi ona dikkat ettik hep
içi boş kata bazen tıklatıp boş olduğunu anlayınca bıraktıklarını da duymuştum, dizel araç için
orjinalinde kat varsa istiyorlar. Egzoz muayenesinde TUV de kat orjinal ve 0 olsada kaldığı için dışarıda yaptırın.
IN BOOST WE TRUST
Tjet puntomu downpipe ile geçirmiştim sorunsuz bir şekilde, tabiki araca alt plastik koruma ve üst kısımdan da saç ile katalizör kapağı yaparak![]()
1992 Tofas Serce (Sold)
2009 Fiat Punto Abarth T-Jet (Sold)
2010 Fiat Bravo T-Jet (Sold)
1997 Bmw E36 3.16i
2 seferdir 1.7 corsayla sadece son susturucuyla geciyorum.(eksoz muayenesini dısarda yaptırarak) .dünde arkadasıma aynısını söyledim o gitti onu bırakmışlar.biraz bakan arkadasın ruh haline bağlı.şansını dene bence
arkadaşlar ben 10 yıldır 2001 model 1.9tdi arabayla katalizörsüz şekilde geçiyorum. bu sene bir arkadaş geçirmiyorlar dedi. foruma sorma ihtiyacı duydum. katalizörsüz şekilde ilk muayeneye gideceğim kalırsa buradan haber ederim 30 aralık muayene günü![]()
turbocuk istiyoruz
belli bir yaşa kadar bakıyorlar onun dışında eksozu dışarda yaptırırsanız şans ben polo gti da dp komple duz boru sadece milltek son susturucu ile geçtim 1.5 sene önce
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Benim arabada cin malı katalizör takılı motor sıcakken 15-20 dk devirli kullanıp zor geçiyorum egzozdan, düz boru egzozdan geçebiliyor mu ?
Arkadaşım f30u kat iptal egzoz muaynesi dışarda yaptırarak geçti.
Bende cumartesi spor son susturucuyla geçtim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)