User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: araç tavsiye ve yorumlarınız önemli. 106 ?

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

araç tavsiye ve yorumlarınız önemli. 106 ?

2. bir araç almak mecburiyetim oldu . aile aracını hanıma bırakacağım ve sadece işe gidip gelirken keyif alabileceğim gidişi can sıkmayacak ve tarz olarak sportif bir araç almak istiyorum. bütçe 300-400 bin tl. şuan bu bütçe ile bana en yakın gelen araç 106gti . mecbur iş güç vs her araca koşturup bakamıyorum. biraz daha nokta atışı lazım. bu yüzden piyasaya hakim arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli.
    300 400 arası binilecek gti kaldı mı ? yoksa hiç bulaşmamalı mıyım?

varsa farklı araç tavsiyeleriniz ?

son olarak kafama yatan ilanlar arasından 106 piri arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1
    Just a moment...

2
    Just a moment...

3
    Just a moment...

4
    Just a moment... l-peugeot-106-gti-1185775577/detay
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MKIV TDI

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4. ilan güzel çünkü diğerleri acil satılıkmış
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. bir araç almak mecburiyetim oldu . aile aracını hanıma bırakacağım ve sadece işe gidip gelirken keyif alabileceğim gidişi can sıkmayacak ve tarz olarak sportif bir araç almak istiyorum. bütçe 300-400 bin tl. şuan bu bütçe ile bana en yakın gelen araç 106gti . mecbur iş güç vs her araca koşturup bakamıyorum. biraz daha nokta atışı lazım. bu yüzden piyasaya hakim arkadaşlar yorumlarınız benim için önemli.

son olarak kafama yatan ilanlar arasından 106 piri arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.
    4-5 ay önce benzeri senaryoyu bende yaşadım. İşe gidip gelmek için araç bakınca olay değişiyor. Çünkü en önemli konu vaktinde işe gidebilmek oluyor. Baktığınız araca aldıktan sonra iyi bir bakım yapmanız gerekecek. Sonuç olarak bir çoğu gençlerin harçlıkları ile aldığı, bozulunca parası olmadığı için uydur kaydır tamir edilmeye çalışılmış araçlar. İşe gitmek için ne kadar doğru tercih olur bilemiyorum.

O paralara clio vs işe gitmek,gidebilmek adına daha mantıklı geliyor bana.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimin altından 10-20 tane 106 geçmiştir. Piyasadaki hangi arabada ne var başına hangi kaza bela gelmiş az çok bildiğim halde şuan günlük işe gidip gelmek için o bütçelerde 106 gti almazdım.

yyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

komşumda citroen var saxo lakin 1,5 d olandan dilerseniz söyleyeyim klima vs aktif araç kafadan arkadan falan hasarsız tavan güneş yanıklı biraz gürültülü sadece
    Şüphe , tek gerçektir ...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4 cü seçenek çok iyi duruyor kasa kondisyon olarak ama motor içini paylaşmamış.
    8 bin tramer ne zamandan bide ona bakmak gerekli.
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi aşağı yukarı bir ay kadar önce benzer bütçelere 106 niyetlendim,

baktığım araçlardan birinin kapısı açılınca aşağı düşüyordu. aralarından kasa olarak en güzel olanı da çok ilgisiz kalmıştı, mekaniği kapalı kutu olduğu gibi kozmetik olarak da eksikleri vardı. alıp üzerine harcayacağım rakamla mekanikten gol yemesem bile saçma yerlere gelecekti.

tavsiye vermek bana düşmez, muhtemelen güzel araç da vardır o rakamlara. ama araç bakmaya çok zamanınız yoksa doğru seçenek olmayabilir, fotoğraflarda showroom ayarındaki araçlar gerçekte harabe. diyebileceğim tek şey acele ve heyecan olursa kesinlikle sorun yaşarsınız yanınızda tecrübesine güvendiğiniz biri olmalı, bir de özellikle siyah renk fotoğraflarda çok yanıltıyor.

ben şahsen 106dan umudu kesip diğer seçeneklere yöneldim, içime sinen ve mantığıma yatan bir araç bulamadım.

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almayın. NOKTA
    AP Type-R

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paralara alacağınız 106 , herkesin bildiği gibi o paralarda kalmayacak. Üzerine sürekli harcayacaksınız o yüzden macera aramıyorsanız arkadaşlarında dediği gibi hiç bulaşmayın derim.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio sport alırdım ben günlük için, 107 hp egz. filtre yapıp devam ederdim. k4m baya taş gibi motordur bozulmaz kolay kolay. Yakıtı iyidir.

İçi yarı deri kumaş + sunroof lu bir alet denk gelirse her açıdan memnun eder. Hafif olduğu için fena da yürümez.

(aracı tanımıyorum)

Bahsettiğim kombin.

Just a moment...

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz kurcalanmamış bi e36 3.16i alabilirsiniz, ben 6 yıldır günlük kullanıyorum yolda bırakmadı, eskide yenide olsa fransız arabası hiç almadım almamda
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 daha verin bunun gibi birşey alın başınız ağrımasın derim : Just a moment...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paralara bence çok temiz 156 2.0 alırsın. İstanbuldaysan düzgün ustalar mevcut. Bakımlarını düzgün yaptırırsan ve kaliteli parça kullanırsan sorun yaşamazsın. Yürürü gerçekten iyidir Yol tutuşunu söylemiyorum zaten düzgün lastikle yüzünde gülücükler açar. 106 dediğin araba herkesin tepesine çıktığı ekmeğini yediği araba. Kimse aman konforlu kullaniim az yaksın diye 106 GTI almaz. Gazlamak için alır. 156 öyle değil. 156 gerçekten az yakar. Tek yapman gereken LPG den uzak tut. LPG sevmez. Varsa sökme satarken kolay satarsın ama kullanma. Ben LPG yi muayeneden muayeneye kullanıyordum. Aldığımda LPG kullanıyordum sürekli bobin vs problemi yaşadım. LPG yi kullanmayı bıraktım ateşlemede tek problem yaşamadım. 156 nın ilacı kaliteli parça düzgün bobin ve düzgün buji.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o paralara bence çok temiz 156 2.0 alırsın. İstanbuldaysan düzgün ustalar mevcut. Bakımlarını düzgün yaptırırsan ve kaliteli parça kullanırsan sorun yaşamazsın. Yürürü gerçekten iyidir Yol tutuşunu söylemiyorum zaten düzgün lastikle yüzünde gülücükler açar. 106 dediğin araba herkesin tepesine çıktığı ekmeğini yediği araba. Kimse aman konforlu kullaniim az yaksın diye 106 GTI almaz. Gazlamak için alır. 156 öyle değil. 156 gerçekten az yakar. Tek yapman gereken LPG den uzak tut. LPG sevmez. Varsa sökme satarken kolay satarsın ama kullanma. Ben LPG yi muayeneden muayeneye kullanıyordum. Aldığımda LPG kullanıyordum sürekli bobin vs problemi yaşadım. LPG yi kullanmayı bıraktım ateşlemede tek problem yaşamadım. 156 nın ilacı kaliteli parça düzgün bobin ve düzgün buji.
    147 - 145 biraz ilanlarını incelemiştim hatta İlan No 1143878831 favorilerime almışım. 156 da mantıklı geliyor bu akşam ilanlara detaylı bakacağım.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz kurcalanmamış bi e36 3.16i alabilirsiniz, ben 6 yıldır günlük kullanıyorum yolda bırakmadı, eskide yenide olsa fransız arabası hiç almadım almamda
    6 silindir olanlara biraz göz atmıştım bu paralara düzgünü yok. e36 beğensemde 3.16 gidişi üzer gibi geliyor.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clio sport alırdım ben günlük için, 107 hp egz. filtre yapıp devam ederdim. k4m baya taş gibi motordur bozulmaz kolay kolay. Yakıtı iyidir.

İçi yarı deri kumaş + sunroof lu bir alet denk gelirse her açıdan memnun eder. Hafif olduğu için fena da yürümez.

(aracı tanımıyorum)

Bahsettiğim kombin.

Just a moment...

mantıklı bu akşam ilanları inceleyeceğim.106 da aradığımı bulamazsam alternatif olabilir.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 cü seçenek çok iyi duruyor kasa kondisyon olarak ama motor içini paylaşmamış.
    8 bin tramer ne zamandan bide ona bakmak gerekli.
    benimde ilk seçeneğimdi ve dün akşam bakmaya gittim malesef beklediğim- ilanda göründüğü gibi çıkmadı . hayırlısı olsun yarın bir diğerine bakacağım.
    MKIV TDI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler