Merhabalar arkadaşlar ve saygı değer büyüklerim.
Nasıl anlatacağımı yada düşündüğümü nasıl yazacağımı ifade edememekle birlikte düm düz yazıyorum hata varsa affola..
Öncelikle belki uçuk kaçık belki hayal olan bir proje başlatmak istiyorum kendi adıma, siz ister yatırım diyin ister araba sevgisi diyin istersenizde hayal diyin fakat aklımda her zaman hayal olan bir proje var sizlerinde o değerli fikirlerini almak istiyorum. Bir tane evladım var 4 yaşında bir kız cocuğu inanılmaz derecede araba hayranlığı var benim gibi tabi armut dibine düşmüş dna testine kesinlikle gerek yok. Ben cocugumun ilerde severek binebileceği bozulduğunda beraber yapabileceğimiz binerken yeni nesil elektriklilerden uzak o gücü hakimiyeti zevki yaşayabileceği bir aracın yapımına başlamak istiyorum.
Kendimi bildim bileli araba dünyasının içindeyim babam sanayide 55 senlik usta kendim mercedesten cıkma başka firmada servis müdürlüğü yapmaktayım babamın eskiden gelen bir hastalığı vardı opel astra gsi olarak hayalim önce bunun ile başladı sahip oldum aldım sattım bindim hep atmo olarak kullandım evlendim ve evlilik sebebiyle sattım ama hep içimde kızıma bırakma düşüncesi vardı. Şimdi ise onu gerçekleştirmek istiyorum fakat her ne kadar gönlüm astra gsi desede sizlerin fikirlerini almak isterim.
Konu kafamda şöyle bir araç alıp iğneden ipliğine kadar herşeyiyle sıfırlayıp garaja cekmek istiyorum ilerde değerli olarak görebileceğimiz şimdi değeri olmayan 2045+50 senesinde yanımızdan geçtiğinde vay be dedirtecek bir araç istiyorum. Bunun toplama süresi bayağı uzun olacak parça bulunabilirliği olsun yüzü eskimeyecek olsun max 300-350 bg civarinda bir güc alabileceğim keyifle binebileceğim bir araç önermenizi istesem ne dersiniz ?
çok ucuk bir tarih aralığı verdiğimin farkındayım fakat kızım çok kücük ve benım butcem şu anda yapacağım araç eli yüzü düzgünde olabilir şase kupa motor şeklinde de olabilir hertürlü ben onu en ufak civatasına kadar söküp motor hariç orjinal yada orjinaline yakın yapacağım.
babamın dükkanı benım garajım var araç dükkanda gelip geçtikçe bir civata sıkılacak şekilde düşünmenizi elime para geçtikçe parçası alınacak gibi düşünmenizi istiyorum.
Şu anda bütçem 300 bin civarinda.
Aklımdaki araçlar;
Astra gsi 94-95
Subaru gt yada bugeye
bmw e30 yada e36
bu araçlar olurmu sizin öngörünüz nedir ? Bunlara neler ekleyebiliriz?