Öncelikle forumda neredeyse talisman konusu yok ya da bu forumun arama kısmını kullanamayacak kadar cahil olmamdan kaynaklı da olabilir bilemiyorum. Soruma gelirsek;
Ailem yeni bir araç alacaklar ve 1.1m civarı bir şey düşünüyorlar. İlk önce megane icon bakmıştım sonra ulan talisman ne kadar ola ki diye bir göz gezdirmemde gördüm ki icon talisman da aynı para hem de boyasız değişensizi. Açıkçası çok garip geldi. 1.5dci ve 1.3tce megane 2021 civarları boya değişen olmasına rağmen talismanla aynı para. Sorum şu 2021 civarı 1.3tce veya 1.5dci icon talisman alınır mı? Ben her ne kadar dizel sevmesem de arkadaşım 1.5'de 1.5 diye tutturdu. Ailem çok araba değiştirmeyi seven insanlardan değil. Bir arabayı alır 10 yıl binerler. Çok fazla km de yapmazlar. 2015de sıfır aldığımız araba şuan 34.000de. Öyle açıklayabilirim herhalde durumu. Yeni uşak geldiğinden beri gariban corsa e yetmemeye başladı gerek iç büyüklüğü gerek bagaj olarak. Annem de suvcuk istiyorum talisman çok büyük araba biz mafya mıyız dese de psikolojik baskı ve çeşitli manipülasyonlarla ikna edebileceğim kanaatindeyim.
Yine de ikna edememe ihtimalime karşı 2 sorum daha olacak;
1. Megane alırsak tatmin eder mi? İkna edemezsem diretmem gereken araba megane olmalı mıdır? (suvcuklara ve suvlara karşı nefret besliyorum)
2. Anacığımın beğenebileceği suvcuklardan yeşillendirirseniz sevinirim.
Kafamı bulandıran talisman:
Just a moment...
1.3 tcelerin motor ömürleri nedir? Bu bütçeye gelen talisman 100k kmyi devirdiği için soruyorum. Madem 2 türlü de 100k km üstü alıyoruz sağlamlık açısından 1.5 almak daha mı mantıklı olur?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim![]()