User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Talisman'ı nasıl bilirsiniz ?

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talisman'ı nasıl bilirsiniz ?

Öncelikle forumda neredeyse talisman konusu yok ya da bu forumun arama kısmını kullanamayacak kadar cahil olmamdan kaynaklı da olabilir bilemiyorum. Soruma gelirsek;

Ailem yeni bir araç alacaklar ve 1.1m civarı bir şey düşünüyorlar. İlk önce megane icon bakmıştım sonra ulan talisman ne kadar ola ki diye bir göz gezdirmemde gördüm ki icon talisman da aynı para hem de boyasız değişensizi. Açıkçası çok garip geldi. 1.5dci ve 1.3tce megane 2021 civarları boya değişen olmasına rağmen talismanla aynı para. Sorum şu 2021 civarı 1.3tce veya 1.5dci icon talisman alınır mı? Ben her ne kadar dizel sevmesem de arkadaşım 1.5'de 1.5 diye tutturdu. Ailem çok araba değiştirmeyi seven insanlardan değil. Bir arabayı alır 10 yıl binerler. Çok fazla km de yapmazlar. 2015de sıfır aldığımız araba şuan 34.000de. Öyle açıklayabilirim herhalde durumu. Yeni uşak geldiğinden beri gariban corsa e yetmemeye başladı gerek iç büyüklüğü gerek bagaj olarak. Annem de suvcuk istiyorum talisman çok büyük araba biz mafya mıyız dese de psikolojik baskı ve çeşitli manipülasyonlarla ikna edebileceğim kanaatindeyim.

Yine de ikna edememe ihtimalime karşı 2 sorum daha olacak;

1. Megane alırsak tatmin eder mi? İkna edemezsem diretmem gereken araba megane olmalı mıdır? (suvcuklara ve suvlara karşı nefret besliyorum)

2. Anacığımın beğenebileceği suvcuklardan yeşillendirirseniz sevinirim.

Kafamı bulandıran talisman:

Just a moment...
    1.3 tcelerin motor ömürleri nedir? Bu bütçeye gelen talisman 100k kmyi devirdiği için soruyorum. Madem 2 türlü de 100k km üstü alıyoruz sağlamlık açısından 1.5 almak daha mı mantıklı olur?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleketimde Reno hiçbir zaman D segmentinde var olamadı, olamayacakta................
    Yollarda görüyor musun?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleketimde Reno hiçbir zaman D segmentinde var olamadı, olamayacakta................
    Yollarda görüyor musun?
    nadiren görüyorum ya ya da benimki algıda seçicilikten kaynaklı da olabilir bilemeyeceğim ama 1.1 civarına bu dolulukta araba bilmiyorum 5 10 sene binecekleri için

Not: Yazmayı unutmusum ama ben de çörekleneceğim için kız binecek vs premium bişey olsun istiyorum olabildiği kadar.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem ortak araba; Anne ne istiyorsa onu alın, kadınlar yüksek araçlarda daha rahat ediyor, SUV sevmesem de bu bir gerçek

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiat 500X ve Kona'ya baktınız mı? B-Crossover sınıfındaki en güzel araçlar bence.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat 500X ve Kona'ya baktınız mı? B-Crossover sınıfındaki en güzel araçlar bence.
    Açık konuşayım Fiat'tan nefret ediyorum görmek bile midemi bulandırıyor. Her bindiğimde o direksiyondaki fiat logosuyla huzurlu bi hayat geçirebileceğimi düşünmüyorum. Konaya gelirseeek. Çok güzel araba arkadaşımda var dolusu sunrooflu kırmızı kemerli falan. Çok çok güzel araç. Gidiyor tutunuyor konforu güzel pratikliği güzel kalitesi güzel yakıtı az güzel de güzel. İlle de suv diye diretilirse aklımın en başında tamam ya tamam kona olsun demek var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem ortak araba; Anne ne istiyorsa onu alın, kadınlar yüksek araçlarda daha rahat ediyor, SUV sevmesem de bu bir gerçek
    Abi babamla bende suv sevmiyoruz ama babam olaya seyirci kalıyor başıma iş alamayacağım gibisinden. Annem talismana bu bi bayanın kullanabileceği araba değil diyor ona ikna etmeye çalışıyorum. Haklı aslında ama bencillik ediyorum. Megane'a okey herkes ama değişenli boyalı megane parasına hatasız talisman alamamak canımı öyle bir sıkıyor ki yani. Derdimiz tasamız bu şuan. Ortada soru yokmuş gibi gözüktü böyle yazınca ama konu açma amacım talisman ve megane hakkında bilgi almak haricinde suvcuk önerileri içindi.

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam fazla mı duygusal yaklaşıyorsunuz acaba? Neden nefret ediyorsunuz, daha önce bindiniz mi? Fiat isteyince çok iyi araba yapabiliyor. 500X kaliteli bir araç. Megane, Talisman'dan daha mantıklı bir araç. Parçası var, derdinden anlayan ustası da var. Ufak tefek vursanız sürtseniz başınız ağrımaz. Maceraya gerek yok. Bir de az kilometre yaptığınızı söylemişsiniz, o zaman dizel almanıza da gerek yok. Zaten yol yapmıyorsunuz. Adblue-DPF ile uğraşmazsınız.

Bayanlar yerden yüksek araç seviyor. Sevdiği aracı alın, gönlü olsun.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam fazla mı duygusal yaklaşıyorsunuz acaba? Neden nefret ediyorsunuz, daha önce bindiniz mi? Fiat isteyince çok iyi araba yapabiliyor. 500X kaliteli bir araç. Megane, Talisman'dan daha mantıklı bir araç. Parçası var, derdinden anlayan ustası da var. Ufak tefek vursanız sürtseniz başınız ağrımaz. Maceraya gerek yok. Bir de az kilometre yaptığınızı söylemişsiniz, o zaman dizel almanıza da gerek yok. Zaten yol yapmıyorsunuz. Adblue-DPF ile uğraşmazsınız.

Bayanlar yerden yüksek araç seviyor. Sevdiği aracı alın, gönlü olsun.
    Valla duygusal yaklaştığım doğru ama içindeki plastikler tip şekil şemal midemi kaldırıyor. Egeaya binmiştim şu dolu olanı paketin adını bilmiyorum. Sevmedim oldum olası da sevemiyorum. Evet bakkal hasan amcada bile parçası var evet fizandaki sanayide bile aynı dili konusabilen ustası var ama bindiğimiz arabadan keyif almadıktan sonra bu kadar mantıklı olmasının da bir manasını görmüyorum. Babam da benim aynı bu konuda. Annem ilk egea alalım demişti konu buraya geldi babam müdahil oldu benden önce zaten vazgeçirdik egeadan. Crosstu o ama. Valla dizel zaten benim sevdiğim bir şey değil ben benzinciyim. Çok zorunda kalmadıkça dizel istemiyoruz. Ha kona dizel mesela lafım yok sorun değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 bin km zaten çok az, bu km şehir içi mi şehir dışı mı yapılıyor?
    yakıt en son düşünülecek şey senelik yürütme bakım gibi giderler önemli
    talismanı sen istediğin için aracın en ufak sıkıntısında ihale sana patlar baban yine geri plana geçer sefasını ailecek cefasını sen çekersin
    olaya çok duygusal yaklaşmışsın renaulttada taliant diye bir araç var egea parasına satılan parasına göre kıyas yapmak lazım,
    talisman çok güzel mantıklı f/p araç. d segment varken b crossover çok düşündürür, ama istanbul gibi biryerde talisman park sıkıntısıda yaşatır,
    aile aracında aile ne istiyorsa ona göre şekillenmek lazım, kendi aracını kendin seçersin.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil erkekler için kadınlara olduğundan daha önemli ama kadınlarıda yok saymayın. Sen zaten kendine araç bakıyordun. Bırak kadının istediği olsun. Nikahına alacağın gelin değil ya sen nefret etsen ne olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kadjar 1.3 bakın herkesin gonlu olsun
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kajdar bence daha mantıklı 1.5 dci de ayrıca yürütme masrafları olarak en mantıklı dizel seçenek

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    talismanı bayide inceledim sıfır 24 model olarak satış temsilcisi bile çok övemedi arabayı renonun en boş aracı dedi eski clio symbol'ün devamı bu o kalitede öyle düşünün dedi. Kaportası çok güvensiz boş geldi bagajını açmıştım bagaj kapağı sert kapatırsan ayarı bozulacak kadar hafifti
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak1533 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35 bin km zaten çok az, bu km şehir içi mi şehir dışı mı yapılıyor?
    yakıt en son düşünülecek şey senelik yürütme bakım gibi giderler önemli
    talismanı sen istediğin için aracın en ufak sıkıntısında ihale sana patlar baban yine geri plana geçer sefasını ailecek cefasını sen çekersin
    olaya çok duygusal yaklaşmışsın renaulttada taliant diye bir araç var egea parasına satılan parasına göre kıyas yapmak lazım,
    talisman çok güzel mantıklı f/p araç. d segment varken b crossover çok düşündürür, ama istanbul gibi biryerde talisman park sıkıntısıda yaşatır,
    aile aracında aile ne istiyorsa ona göre şekillenmek lazım, kendi aracını kendin seçersin.
    10 yılda bi 10-15 defa uzun yol yapıldı kalanı annem ve ben şehir için kullanıyoruz. Bizimkiler megane icon tce ve 1.6 crdi konaya okeylendi. Konaya bende okeydim şahsen. İkisinden birini alıyoruz nasipse. Schumi abinin de dediği gibi kendime araba alınca binmem zaten buna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomobil erkekler için kadınlara olduğundan daha önemli ama kadınlarıda yok saymayın. Sen zaten kendine araç bakıyordun. Bırak kadının istediği olsun. Nikahına alacağın gelin değil ya sen nefret etsen ne olur.
    Senin mesajın ssini anneme attım abi . Bak söz dinle diyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadjar 1.3 bakın herkesin gonlu olsun
    Sevmediler gösterdim onu da çirkinmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    talismanı bayide inceledim sıfır 24 model olarak satış temsilcisi bile çok övemedi arabayı renonun en boş aracı dedi eski clio symbol'ün devamı bu o kalitede öyle düşünün dedi. Kaportası çok güvensiz boş geldi bagajını açmıştım bagaj kapağı sert kapatırsan ayarı bozulacak kadar hafifti
    Taliantla karıştırıyor olabilirsiniz. Talisman pek boş değil çünkü ayrıca 2024 modeli de yok.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taliantla karıştırıyor olabilirsiniz. Talisman pek boş değil çünkü ayrıca 2024 modeli de yok.
    aynen pardon yaa taliantla karıştırdım ben çok özür
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler