User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Benzin Stabilizatörü

Gokaysss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benzin Stabilizatörü

Merhaba sanırım yaklaşık 2-3 sene önce depoda bekiyecek benzin için kullanmıştım. Liqui Moly markaydı. Neresi olduğunu bulamadığım bir motosiklet parçaları-aksesuarları satan siteden sipariş vermiştim. Şuan hiçbiryerde satışta görmüyorum. Ayrıca motul marka stabizör de varmış fakat satışta yok. Bulunabilen bu tarz bir ürün var mı? depoda benzin bekletmek gerektiğinde nasıl bir yol izlenmeli? Daha az oksijen olması için tam dolu depo bekletmek daha iyi diye duydum. Başka ne yapılabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinli araç depoları benzin buharlaştığı için havalandırmaya sahiptir mutlaka.
    Üzerinde düşündüğünüz bir konu ise mümkün olduğu kadar az miktar depolamak, kullanılacağında üzerine yenisini eklemek en mantıklısı.
    Veya seyyar marin depolarında havalandırma depolama yapılacağı zaman kapatılır mesela, öyle bir depo kullanabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Strich Acht Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinli araç depoları benzin buharlaştığı için havalandırmaya sahiptir mutlaka.
    Üzerinde düşündüğünüz bir konu ise mümkün olduğu kadar az miktar depolamak, kullanılacağında üzerine yenisini eklemek en mantıklısı.
    Veya seyyar marin depolarında havalandırma depolama yapılacağı zaman kapatılır mesela, öyle bir depo kullanabilirsiniz.
    Düzeltiyorum tam tersi, benzinde basınç tahliye var, dizelde havalandırma vardı eski w115'ten aklıma geldi. Ama marin depoları şişirecek kadar benzin buharlaşıyor içinde kapalı durduğu zaman bilginize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler