Arkadaşlar eos 3 yıla kadar kullanıldı , satıp arkadan itiş veya 4x4 otomatik konforlu keyifli bişeyler bakayım diyorum
Sedan-coupe vs kasa önemli değil.Mercedese daha sıcak gibiyim, bmw ve audide de ufaktan kafa karışıklığı yaşatan modeller var

hepsini konuşup tavsiyelerinizi almak istiyorum.
bütçe 1.3m civarları
Tüketim çok önemli değil , senelik 10k km zor yapıyorum.Önceliğim sorunsuzluk.Motorlar , otomobiller eskisi gibi değil , hacim-emisyon kısıtlamaları , ekonomi vs derken beklenmedik araçlardan beklenmedik kronik sorunlar çıkıyor.Bilindik dertli tasalı bişey almak istemiyorum.
w204 c180 coupe-sedan;
1,6 156 turbo modelde bilindik ciddi bi soruna rastlamadım.Yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim.7ileri g tronic tam otomatikmiş , c-clalardaki dct ten değilmiş , onunla ilgili de bi olumsuzluğa rastlamadım.İçi biraz eski nesil ama tasarı seviyorum.Coupe özelinde direksiz cam olmayışı ve arka camların açılmaması bi tık can sıkıcı.Sedanla harici bi fark yok onun dışında.Kmler 80 -150k arası.sedanda 2012 , coupede 2013-14lere kadar bulunabiliyor bu kasada.Amg paket marşpiyelleri çok güzel duruyor ama elegance - amg arası ciddi konfor farkı var mıdır?sertlikten ziyade konfor beklentisindeyim.Fark bariz mi?
w205 c200d
Tasarımı çok sevmesemde yeni yenidir kafası ,Makyajsız modellerde iç malzeme kalitesinden şikayet ediliyor.Fiyatlar makul ama renault motoru olayı ciddi büyük bi sıkıntı mı?Mercedese Renault motoru olmamalı önyargısı hariç kronik sıkıntı tam olarak ne?
W207 e coupe makyajsız
e250cgi daki 1.8 torbolu motor hakkında bikaç olumsuz yorum okudum.Bloğun kompressorlü motor için üretildiği; turbo ile uyumsuz olduğu yorumları var.Bu konuda net bilgiye ihtiyacım var.250cdi daki 2.1 lik dizeller daha çok seviliyor ama bütçem doğrultusunda 200k kmden aşağısına denk gelemiyorum.O kmlerde neler çıkarır , üzer mi bilmiyorum.Bunlarda da 7gtronic çıkıyor.Harici iç hissiyatı , camların direksiz olması , kemer uzatma vs özel hissettiriyor.2017 den beri alıştığım direksiz cabrio olayına da en yakın hissiyat e coup ta.
F10 5.20i
en çok f10dan çekinsem de içinde en iyi hissettiğim , en iri araç.F30 daki 1.6thp ile aynı motor olmadığını yeni öğrendim.2.0 ın kısa stroklusuymuş.Tüketim ve performans şikayetleri hariç thp kadar kalabalık bi olumsuz yoruma rastlamadım.Yazılımla performans ve tüketimi rahatlatsak; arıza olarak üzeri mi?520d çok daha güzel ama ondan net korkuyorum.Yıl fiyat ve km olarak ta c lerden daha iyi durumda temiz araçlar denk geliyor.(f10 da m body vs hiçbir beklentim yok.Mümkünse en kalın yanaklı ve sade halinin yazılımlısı şeklinde düşünün.)m yada dolu bişey almasak , düşük km bi arabayı yazılımlayıp binsek üzer mi?
cla 200
ara ara kafa karıştırıyor , w204 c den küçük sanıyordum ama bikaç santim farkla uzun , yaşlar bi nebze daha genç ama öncen çekişten dolayı eliyorum.
a5 coupe-sportback
önden çekişten vazgeçebilirim a5 için , ama 2.0tdi daki cvt şanzuman işi bozuyor.2.0tfsi da dgs var gerçi ama onda da motor korkutuyor.150 200k kmlerde araçlar bulunabiliyor.F10 520i den daha mı riskli emin değilim

bu çerçevede tercihiniz ne olurdu?