Berent.t Nickli Üyeden Alýntý
Merhaba,
Elektrikli araç kullanýcýlarýmýz elbette var fakat bir çoðumuzda aslýnda gerek yakýn çevremizde gerekse iþ yerlerimizde elektrikli araçlarla sýk sýk beraber olabiliyoruz. Örneðin Ýzmir' de þu an çalýþmakta olduðum lojistik firmamýzda yaklaþýk 20' ye yakýn elektrikli araç var. Personel araçlarýmýz ZOE. Taycan gibi araçlarýmýz da mevcut.
ZOE araçlarýmýzýn çoðu 2022-2023 modeller ve oldukça memnunuz. Esas sorun yaþadýðýmýz ZOE lerimiz ilk çýkan seri 2017 modellerde mevcut. Þirkette bir çok noktada þarj istasyonumuz var. bu sebeple arýzanýn istasyonla olmadýðý konusunu netleþtirdik. Aracý yetkili servise gönderdik. Þarj ünitesi arýzasý olduðu bilgisini aldýk. Hatta hem iþ yerimizde hem de yetkili serviste bile aracý þarja baðladýðýmýzda istasyonlarý bile sigorta attýrarak devre dýþý býrakýyor. Yetkili servisin tespiti "þarj kutusu" olarak belirlendi. Þimdi tamam bu bir þekilde yapýlacak. Zaten araçlarýmýzýn hepsi servis bakýmlý.
Peki konu haricinde soruyorum. Bu elektrikli araçlarla ilgili yetkili servis haricinde ilgilenen kimler vardýr? Yaþadýðým þehir Ýzmir. Yetkili servis haricinde fikir alýþveriþinde bulunabileceðimiz yerler var mýdýr? Tavsiyelerinizi rica ederim.
Sevgili moderatörlerim;
Techturket Tech bölümünde Elektrikli Araçlar baþlýðý altýnda konular açsak mümkün olabilir mi? Hem baþka türlü konular hakkýnda bilgilerimizi ve tecrbelerimizi aktarým konusunda daha net bir ortam olabilir düþüncesindeyim.
Þimdiden teþekkürler.