Merhaba arkadaşlar. Yıllar önce E92 sahibiydim lci kasam vardı. Çok severek ve inanılmaz hayal kurarak almıştım. Yaklaşık 2 yıl bindim ve hala nedenini bilmediğim bir şekilde satmış gerçi o zamanın parası güzel paraya da satmıştım sanırsam para beni cezbetmiştiDaha sonrasında E60 535d E46 330ci clubsport Megane 3 Coupe ve arkalarından gelen E39 sevdam'dan dolayı 3 kere E39 aldım bindim ve sattım. Bir tanesi touring'di hatta gayet güzeldi. Fakat şunu farkettim o süreçte E92 harici gerçekten arabalardan tat alamıyordum yani kısacası otoparkta arkama dönüp bakmıyordum arabaya. Aralarından performans ve konfor olarak e60 5353d ayrı tutuyorum o başka bir serüvendi benim için. Ama her ne kadar artık yeter yeni nesil araba al desem de kendime @Oguzhan.Ozturk e92'sini görene kadardı herşey
Buradan da söyleyeyim kazasız belasız kullan dostum.
Akşamında hemen sarı ilanlara girip E92 bakmaya başladım fakat 2007-2010 aralığında istiyordum özellikle makyajsız olması gerekiyordu benim için ve oğuzhanla belki 3-4 gün hiç durmadan telefon trafiği araba hakkında fikir alışverişleri yaptık ve sonda bir araba gördük. Duruşu temizliği özenle bakılması tamam bu dedirtti bana. Buradan tekrardan eski sahibine teşekkürlerimi iletiyorum bu kadar güzel ve özenle bakmasından dolayı.
Hemen aradım fiyatta anlaştık ve dün itibariyle artık tekrardan hayalim ve vazgeçilmezim olan E92 kasa 320d bir araça sahip oldum. Yılların vermiş olduğu yorgunluklardan dolayı çok ufak tefek işleri var alt takım olarak amörtisör şaft takozları vs vs gibi hemen listesini çıkardık ustamda ve bugün yarın parçaların siparişini verip hemen bakıma alacağız. Umarım güzel günlerde kazasız belasız binerim. Şuan için elimde olan bir kaç tane resim var onları sizlerle paylaşacağım. Umarım zaman buldukça istediklerimi yapmaya başlayacağım. Herkese keyifli okumalar diliyorum.
Araç Space Grey Metallic renk içi siyah dakota deri orijinal style 193 jant eibach spor yay katlanır ayna karartmalı dikiz aynası koltuk ısıtma arka perde gibi azda olsa dolu bir araç. 1 parça sağ çamurluk kordon altı 5cm lokal boyasız var harici hatasız değişensiz bir araba. Onuda nazarlık olarak görüyorum
Yakında sıfır lastik ve ekranlı gögüs aynı zaman yapılması gerekenlerin parça siparişi verilip hemen bakıma alınması pasta cıla ve iç detaylı temizlik yaptırmak var fakat zamanla hallolur bakalım![]()