User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Yurtdışı Parça İsteği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yurtdışı Parça İsteği

Merhaba. Aracım için aliexpressten carplay modülü almak istiyorum. ***** 30euro sınırından dolayı gönderim yapmıyor. İstediğim modülde tr de neredeyse x3 o yüzden bayram önü avrupadan veya çinden dönecek birisine sipariş edip gelince almak istiyorum. Boyutu muhtemelen bir kitap kadar bide ufak tefek soketleri vs var. Yani ağır ve büyük bişey değil. Yardımcı olabilecek birisi varsa mesaj bırakırsa ben ulaşırım

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Aracım için aliexpressten carplay modülü almak istiyorum. ***** 30euro sınırından dolayı gönderim yapmıyor. İstediğim modülde tr de neredeyse x3 o yüzden bayram önü avrupadan veya çinden dönecek birisine sipariş edip gelince almak istiyorum. Boyutu muhtemelen bir kitap kadar bide ufak tefek soketleri vs var. Yani ağır ve büyük bişey değil. Yardımcı olabilecek birisi varsa mesaj bırakırsa ben ulaşırım
    Teslimat adresi olarak Ada kabul ediyorlarsa Kurban bayramında Thassos Adasında olacağız aksilik olmazsa Yunanistanda. Oraya gelirse ben alır getiririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teslimat adresi olarak Ada kabul ediyorlarsa Kurban bayramında Thassos Adasında olacağız aksilik olmazsa Yunanistanda. Oraya gelirse ben alır getiririm
    Çok teşekkür ederim bunu ben bi araştırayım. Ada işi karıştırabilir

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adaya gitse bile çinden yunana kargolar pek hızlı değil.
    turkıyeye 1 haftada gelir yunana 2haftadan fazla sürüyor. ayrıca yunanda arayıp malınız var diye bilgi veriyolar.
    yani tatile gittiğinizde adresinizde kargo ile karşılaşmama olasılığınız daha yüksek .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Temmuz 20 Hollanda’dan TR’ye geliyorum.
    Adresime kargolatırsan getirebilirim.

Aslında bu pazartesi de geliyorum Hollanda’dan Türkiye’ye ama yetişmez muhtemelen kargonun gelmesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim Evren hocam. Bi tanıdıktan haber bekliyorum bayramertesi geleceğim dedi eğer olmazsa size mesaj atarım

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıcı rakamı bölüp bir kaç ödeme şeklinde alıyor bu durumlarda .. iletişime geç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedeağaç Ramadanın genel müdürü Türk. Orada kalırsanız gelen kargoları sizin için tutuyor. Bir çok arkadaşım o şekilde parça getirdi. Bende e39 a fren kiti için yarın Hollandaya gidiyorum. 35 kg kargoyu nasıl sokucam merak ediyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedeağaç Ramadanın genel müdürü Türk. Orada kalırsanız gelen kargoları sizin için tutuyor. Bir çok arkadaşım o şekilde parça getirdi. Bende e39 a fren kiti için yarın Hollandaya gidiyorum. 35 kg kargoyu nasıl sokucam merak ediyorum.
    E39'a neden fren kiti geliyor, yoksa hızlandı mı araç? Sc mi geldi Turbo mu?

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper bey her sabah 525 manuel ilanlarını güncelliyoruz. siz fren kiti falan alıyorsunuz.
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hayır hızlanmadı. Zaten 530 kadar gidiyor ama onun kadar da durmalı. Mevcut frenleri gerçekten yetersiz biraz üstüne çıkmaya başladığın zaman beni bırak ne yaparsan yap diyor. Kit dediğim de zaten 530 un 324mm kaliper disk ve balataları. Burada sadece 1 kullanılmış kaliper fiyatına ben kaliper disk balata aldım. Adamlar yanına çelik fren hortumu hediye ettiler. Diskler ve balata kötü çıktı diyelim ki alan herkes memnun, gider brembo alırım. SC ya da Turbo yapmayacağım kadranda 232 de kesiciye giriyor GPS üzerinde 226. Turbo yaptım SC yaptım zırt diye vites bitirecek. Bence gerek yok. Haa dif i 530 yaptım diyelim olsun olsun 240 falan olur 2.93 dif ile. Kesiciyi daha yukarı taşıdığın zaman ruttle ile vanoslar sapıtıyor diye biliyorum. O nedenle böyle devam belki hıdır egzoz yazılım yaparım. 230 hp bandında binerim.
    IN BOOST WE TRUST

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e60m5 ön kaliper istersen balatalarıyla birlikte mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper bey her sabah 525 manuel ilanlarını güncelliyoruz. siz fren kiti falan alıyorsunuz.
    yok satmam satarsam anca temiz bi 540 için satarım. Kullandıkça alete daha çok aşık oluyorum gerçekten. Uzun yolu inanılmaz zevkli. Coil overların ayarını M5 yüksekliğinde yapınca konforu da muhteşem yol tutuşu da muhteşem oldu. Eskiyen parçalarını bir şekilde orjinalini bulup değiştiriyorum. Ön farları bi-led yaptığım için gece sürüşü de çok rahat ve güvenli. Frenleri yapıcam bi de arkaya lsd çevirim kiti almayı düşünüyorum LSD fiyatları çok pahalı. 540 a geçersem de farları falan değiştirir yeni arabaya taşırım.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e60m5 ön kaliper istersen balatalarıyla birlikte mevcut
    çok pahalıdır hem de bu güce gerek yok. O kadar hızlanmayacak bu araba hiç bir zaman. Anca ileride 540 a dönersem o zaman olur.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren konusunda eksik bilgi vermiyeyim E64 fren merkezi takılacak ayrıca yani sadece kaliper değiştirmiyoruz fren merkezini de güçlendiriyoruz ki E39 M5 lerde fren modifikasyonunda aynı merkezi kullanıyor.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler