Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Buyrun video su![]()
https://www.youtube.com/watch?v=3CtxjTkVRzc
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Videoki araç plaka ya bakarasanız aynı seri ,Muhtemelen pil ve çift motor filan takıp arge aşamasında olan bir araç olduğunu düşünüyorum.
Firmaya ait web sitesi :http://www.dmaoto.com/tr/araclar
Geçenlerde sosyal medyada görmüştüm bu araç ile ilgili bazı yorumlar. Yukarıda bir arkadaş videosunu atmış, bir firma tarafından elektrikliye dönüşümü yapılmış bir Corolla ancak görseldeki aracın üzerine koyulan zerzevat işlevsel değil de görsel ve keyfi amaçlı yapılmıştı (dikkat çekmesi için) diye bir yorum gördüğümü hatırlıyorum.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Ooo 15 yıl geriye gittim bu aracı görünce. İçten yanmalıdan Elektrikliye Dönüştüren ekipte EK4 Kasa 1.6 VTI Turbo'su (Gt3076 idi galiba) olan bir abimiz vardı (Adını hatırlayamadım, kusuruma bakmasın).
Linkteki renkteydi hatta belki forumdan da bilen çıkar.
Özgün hatırlar kimdi diye ayarını yapıyordu çünkü, kimdi çıkartamadım şimdi.
Bu Corolla ise 2009'da falan yapılmıştı, sanırım.
Hala yürüyor olması da enteresan. İlk AR-GE'ye göre muhtelemen bir çok şey değişmiştir üzerinde muhtemelen ama başarılı bence yılına göre.
Bu aracın üretim zamanları çalıştım orda idim ,görseldeki araç gayet keyifli sorunsuz konforlu bir araçtı o zamanlar,bu kişi biraz işe yaramayan görseller katmış dikkat çekmek için oradaki şeylerin bir fonksiyonu yok
@Sefa_vts
Ekipte güncel bahsettiğiniz aracı olan birisi yoktu,ama geçmişte çok uğraşmış yakınende kendisini tanıdığım gerek bilgi gerek tecrübe deneyim olarak çok değerli bir insan vardı bahsettiğiniz kişi büyük ihtimalle oduren son arge’de b18 turbo motor topluyordu,iş değişikliğiyle ayrılmıştım,güzel bir firma güzel insanlar güzel arkadaşlığımız vardı,hepsinden allah razı olsun çalışma ortamı çok güzeldi
Yanlis hatirlamiyorsam 15 sene önce toyotadan motorsuz şekilde alıp kendileri elektrikliye çevirip Toyota adi altında değil DMA adi altında satış yapıyorlardı hatta yeni kasa corolla çıktığında bile bu arkadaşlar eski kasa ile üretime devam ediyordu o zamanlar elektrikli emekleme aşamasında idi belki arkasında durulsa bu gün çok güzel markamiz olabilirdi diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)