Km: 115.000
Muayene: Mayıs 2026
Fiyat: 380.000 TL
Pazarlık: Makul düzeyde.
Kaza-Değişen Boya:
Kaporta 1 parça arka sağ çamurluk boya. Tamponlar haliyle boyalı.
Geçmişten kalan bagaj havuzunda bir göçük mevcut.
Kaporta da ufak tefek kusurlar var.
İletişim Kaan KÖROĞLU 543 614 85 64
2000 km önce motor sıfır yapılmış, düşük sıkıştırmalı piston+ gt2052 turbo + ecumaster det3 + diğer işlemler bilinçli insanlar tarafından yapılmıştır.
Aracı bu şekilde aldım sağlıklı şekilde yürümekte, yağ yakma duman atma yoktur. Kendimce eksiklerini giderdim, gideriyorum.
Şuan için masraf gerektiren bir yeri yoktur. LSD olduğundan viraj kefyi çok iyi seviyededir.
Tüm sıvı bakımları son 1000 km içinde yaptım. (Molygen 5w50 oil f. / Ate Type 200 Brake f. / Glacelf Auto Supra Coolant.)
Fren sistemi + lastikleri 300 km yapmamıştır. Fren + kaliper büyüte sonrası oldukça iyi bir frenajı vardır. Hidrolik el freni mevcuttur.
Çalışmayan aksamı yoktur, KLİMASI oldukça iyi soğutmaktadır.
İç döşemeleri orj dir, tabanı vs çürük yoktur. Orj iç döşemesi neredeyse fabrikasyon kondüsyondadır.
Benden önce kapalı garajda muhafaza edilmiş bir araçtır, bu sebeple çürük çarık yoktur. Bende kapalı garajda muhfaza ediyorum.
3. KA aracım, kasa kondüsyonu ortalamanın üzerinde bir araçtır.
Araç üzeri parçalar ortalama 250k gibi bir yekün tutuyor işçilik hariç. (Krom işleri fidex tarafından yapılmış)
Yapayım deseniz maliyet mevcut sanayi ortamında arşa çıkar. Hazır yapılı al bin.
Aracın detayları, yaptıklarım vs hepsi aşağıdaki linkte mevcut.
İstediğim rakam satın alıp üzerine harcadığım paranın altındadır. (Alıcı ile tüm detayları paylaşacağım)
Tanıyanlar biliyor işçilik vermiyorum, kendi emeğimle kitabına uygun işler yapmaya çalışıyorum.
FORD KA TURBO - 99 MODEL 114K KM 02.05.2025 ALIŞ TARİHİ
![]()