User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Alfa romeo 159 #cosanostra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alfa romeo 159 #cosanostra

EVET ARKADAŞLAR İLK ARAÇ KONUMUZU AÇTIK 156 MK2 SS idi AMA FOTOĞRAFLAR PATLAMIŞTI SONRA O HEVESİM KAÇTIĞI VE ARACI SATTIĞIM İÇİN 2. ALFAMIZLA KONUYU AÇIYORUZ GERÇİ ALALI BİRAZ ZAMAN OLDU AMA KONUSUNU ANCA ŞİMDİ AÇABİLDİM UZUN SOLUKLU UZUN UZUN ANLATIMLI VE BOL GÜNCELLEMELİ BOL MAĞDURİYETLİ EĞLENCELİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR KARŞINIZDA KM ALFA 159 um

KENDİSİ 2008 MODEL 232000 KM DE DISTINCTIVE PAKET DOLU KOLTUK ISITMA HAFIZALI ELEKTRİKLİ KOLTUK VE BOSE HARİÇ DOLU SAYILABİLECEK BİR ARAÇ.. ÖNCEKİ 156 DA BOSE VARDI AMA 5+1 SES SİSTEMİ GİBİ ÇALIYORDU AÇIKCASI ÇOK Bİ ESPRİSİ YOKTU.. ELEKTRİKLİ KOLTUKTA ***** İTALYAN OLDUĞU İÇİN SORUN AÇAR MI KORKUSUNDAN ÇOK DÜŞÜNMEDİM..

ARAÇ SARI SİTEYE İLANA GİRDİ BAKTIK BEĞENDİK BEĞENMEDİK BU RENK ALMAYALIM VS VS VS DERKEN Bİ ANDA KENDİMİZİ MACERALI VE AKTARMALI UZUN YOLCULUKLARLA İZMİRDE BULDUK SABAHIN İLK SAATLERİNDE GİTTİK VE DÜKKANINI ÇIRAKLAR AÇMIŞ BİR ARAÇ SAHİBİYLE MUHATTAP OLDUK (BURDA YANMAYA BAŞLAMIŞTIK ZATEN) UZUN SAYILACAK BİR BEKLEME SONRASINDA GELDİ VE İLK POZUMUZU BURDA ALDIK

ZORLU CUMARTESİ GÜNÜ İZMİRDE ADLİYENİN YANINDA NÖBETÇİ NOTERDEN 4. DENEMEDE ARACI SATIN ALABİLDİK (HGS OGS BORÇLARI VEKALET EKSİKLİĞİ VS VS VS DERKEN ANCA ALABİLDİK ARACI..

DEPOMUZU DOLDURDUK İZMİRDE KALAN VAKTİMİZDE YEDİK İÇTİK VE GÜNÜN SONUNDA DÜŞTÜK ANKARA YOLLARINA

YOLUMUZU BİTİRİP OTOPARKA DOMİNOS PİZZA SPONSORLUĞUNDA PARKETTİK FOTO SAATİ GECE 02:52

PAZAR GÜNÜ DİNLENEBİLDİK YATTI ARABA VE ERTESİ GÜN İŞ YERİMİZE 2 YAKIŞIKLIYI KOYDUK ASIL FİLM BUNDAN SONRA BAŞLADI

ANKARAYI ÇOK BENİMSEYEMEDİ BÖYLE KUYTU KÖŞELERDEN BAŞINI ÇIKARTMAYA BAŞLADI

DAHA SONRA SANAYİ SÜREÇLERİMİZ BAŞLADI (KABUSLAR TERLEMELER DOLU KISIMLAR)
    ARACI BÖYLE TESLİM ETTİK ENJEKTÖR TURBO VE GENEL YAĞ SU BAKIMI İÇİN

USTAM ARAÇLA SAĞOLSUN GEZDİ DOLAŞTI ARABAYI SÜRTTÜ SÖZDE TEST YAPTI TURBO KIRDI KIRDIĞI TURBONUN PALİNİ DOWNPİPE İÇİNDEN BAŞKA USTAMIZ ÇIKARDI.. TURBO KIRDIĞINI SÖYLEDİ VE EGZOZ BASILAN YAĞIN Bİ KAÇ DAKKAYA GEÇECEĞİNİ SÖYLEDİ VE DURUMUMUZ BUYDU

KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKIP VARDIR Bİ HAYIR DİYEREK ARACIMIZA ÇOK SAÇMA RAKAMA GÜNCEL TARİHLİ KUMHO PS71 LER ALDIK VE TAKTIK

SONRA ALFA ROMEO SERVİSİ BATAĞINA DÜŞTÜK VE ÖN TAKIM YAPTIRDIK ARACA

HAYAT KISA ALFALAR UÇUYOR DEDİK

BUGÜNÜ BU 2 ALFAMIZLA KAPATALIM DEVAMI İLERLEYEN GÜNLERDE

Konu yusufcan_k tarafından (30-06-2025 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    159 FOTOSU OLMADAN ESKİ ARAÇLA ALAKALI BİR ANI POSTU ATAYIM BU ARADA

BU HALE GETİRİP ÇOK VAKİT GEÇİREMEDEN DEĞERİNİ BİLEMEYECEK 1938 DOĞUMLU BİR AMCAYA SATTIM ARACI

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şunlardaki bakış çoğu "benim" diyen araçta yok. Kazasız belasız maşallah.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    USTAM ARAÇLA SAĞOLSUN GEZDİ DOLAŞTI ARABAYI SÜRTTÜ SÖZDE TEST YAPTI TURBO KIRDI KIRDIĞI TURBONUN PALİNİ DOWNPİPE İÇİNDEN BAŞKA USTAMIZ ÇIKARDI.. TURBO KIRDIĞINI SÖYLEDİ VE EGZOZ BASILAN YAĞIN Bİ KAÇ DAKKAYA GEÇECEĞİNİ SÖYLEDİ VE DURUMUMUZ BUYDU
    159 hep beğendiğim, ki özellikle sizdeki rengi (bordo) dan sonra en çok yakışan renk bence.

Ama kimle konuşsam 159 için parçası çok pahalı dedi, hep uzak durdum.

Yukarıdaki durum da ekstra can sıkıcı.... milletin malına zarar ver boz, umarım masrafını karşılatabildiniz.

Araba çok güzel, 156 da oldukça güzelmiş. Jantları özellikle müthiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    159 hep beğendiğim, ki özellikle sizdeki rengi (bordo) dan sonra en çok yakışan renk bence.

Ama kimle konuşsam 159 için parçası çok pahalı dedi, hep uzak durdum.

Yukarıdaki durum da ekstra can sıkıcı.... milletin malına zarar ver boz, umarım masrafını karşılatabildiniz.

Araba çok güzel, 156 da oldukça güzelmiş. Jantları özellikle müthiş.
    çok teşekkür ederim abicim ben 159 da siyah ve beyazcıyım bu da çok istemeyerek aldığımız bir renk oldu ama alıştım artık ben hariç herkesin gözüne güzel geldi araç bugüne kadar parçası da genel olarak pahalı değil aslında o algı biraz kırılamamış.. o durum içinde söylenecek çok şey var ama söyleyebileceğim hiçbirşey yok malesef.. kötü günler geçti diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KÖTÜ GÜNLERİMİZDEN KÖTÜ BİR HATIRA BIRAKALIM SONRA HİKAYENİN GÜZEL FOTOĞRAFLI KISIMLARINA BAŞLAYALIM

yağımız kirimiz dumanımız azaldıktan sonra temiz halinden ilk pozları diyebilirim

buda dükkanımızdan O.Z Racing reklamı olsun

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, şu arabanın nerdeyse 20 yaşında olması garip geliyor bana, tasarım hala güncel ve yakışıklı
    sorunsuz, kazasız binersiniz inşallah

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, Kazasız belasız sürüşler dilerim
    Çok yakışıklı alet düzgün kondisyonda olanı görünce insanın dönüp dönüp tekrar bakası geliyor.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca Maşallah ağız tadıyla kullanın Mesnevi sokaktan geçerken görmüştüm gayet iyi duruyor.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın eski sahibi Mehmet abim çok kıldır aslında tertemiz bir araç almış olmanız lazım, turbo işleri şans tabii ki bir sabah bozulmayacağını kimse garanti edemez de, ustanızın özel bir kasaplığı oldu sanırım, yazdıklarınızdan öyle anladım ben

Geçmiş olsun. Yerinden kalkana kadar ağırlığı dolayısıyla hantal ama sonrasında sürmesi çok keyifli olan bir araç, tadını çıkarmanız dileğiyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın eski sahibi Mehmet abim çok kıldır aslında tertemiz bir araç almış olmanız lazım, turbo işleri şans tabii ki bir sabah bozulmayacağını kimse garanti edemez de, ustanızın özel bir kasaplığı oldu sanırım, yazdıklarınızdan öyle anladım ben

Geçmiş olsun. Yerinden kalkana kadar ağırlığı dolayısıyla hantal ama sonrasında sürmesi çok keyifli olan bir araç, tadını çıkarmanız dileğiyle
    mehmet abiniz sanırım km garage gibi bir yerin sahibi olan kişi valla kıl olan kişi enjektör revizyonu yaparken nozulları taşlatmaz şanzımanı bozuk halde kullanmaz gibi gibi gibi yüzlerce şey sayabilirim eğer aynı kişiden bahsediyorsak yada bize öyle zamanı denk geldi aracın ama olsun toparladık diyebilirim )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca Maşallah ağız tadıyla kullanın Mesnevi sokaktan geçerken görmüştüm gayet iyi duruyor.
    aynen ev orda araçta oralarda ikamet etmekte park yeri nerde düzgün bulursam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jant+lastigi sakin bozma
    renk uyumu muhtesem
    O.Z.'nin bu modeli acayip yakismis, elleme aynen birak
    kazasiz belasiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jant+lastigi sakin bozma
    renk uyumu muhtesem
    O.Z.'nin bu modeli acayip yakismis, elleme aynen birak
    kazasiz belasiz
    teşekkür ederim abicim jant lastik ahiretlik ilerleyen dönemlerde belki ti jant takımı bulup kışlık yapabilirim onun harici oz lar ile mutluyuz

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı olsun. Geçmişi kötü değilse, düzgün işçilik ve orjinal parça ile mekanik toplanır. Yine de Allah tekrarını göstermesin.

7 senedir 159 sahibiyim, düzgün 159 bağımlılık yapar. bu fiyatlarda alternatifi olmadığı gibi, benzer tadı almak için bütçeyi çok yukarı taşımak lazım.

yapabileceğim bir şey olursa her daim haberleşelim
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa 159'nuz jantlarıyla çok güzel görünüyor.
    halihazırda Sportwagon 159 ve sportwagon 156 selespeed sahibiyim, doğrusu belki sizde kabul edersiniz 156 Selespeed daha çok alfa ruhunu taşıyor, 159 ise modern otomobilleri aratmıyor .Güle güle kullanın.
    156'nız sanırım Sefa beyin eski arabasıydı güzel bir ss.

Bu arada eklemek isterim ;156'nın bose sistemini maalesef üstündeki doblo teybi öldürüyor, ben Alpıne Ute-200Bt modeli ile değiştirdiğimde çok daha iyi ses almıştım.
    Konu Testarossa tarafından (04-07-2025 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun. Geçmişi kötü değilse, düzgün işçilik ve orjinal parça ile mekanik toplanır. Yine de Allah tekrarını göstermesin.

7 senedir 159 sahibiyim, düzgün 159 bağımlılık yapar. bu fiyatlarda alternatifi olmadığı gibi, benzer tadı almak için bütçeyi çok yukarı taşımak lazım.

yapabileceğim bir şey olursa her daim haberleşelim
    teşekkür ederim ufaktan bağımlı olduk gibi ara ara satıcam seni diyip bana trip atarak arıza lambası yaksada mutluyuz kendisiyle.. dediğin gibi fiyat performans olarak çok çok yukarda birisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Testarossa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alfa 159'nuz jantlarıyla çok güzel görünüyor.
    halihazırda Sportwagon 159 ve sportwagon 156 selespeed sahibiyim, doğrusu belki sizde kabul edersiniz 156 Selespeed daha çok alfa ruhunu taşıyor, 159 ise modern otomobilleri aratmıyor .Güle güle kullanın.
    156'nız sanırım Sefa beyin eski arabasıydı güzel bir ss.

Bu arada eklemek isterim ;156'nın bose sistemini maalesef üstündeki doblo teybi öldürüyor, ben Alpıne Ute-200Bt modeli ile değiştirdiğimde çok daha iyi ses almıştım.

sizlerede maşallah evet 156 sefa beyin eski arabası onun talihsiz hikayesi var ama benden gittiği için çok dillendirmeye gerek yok. sadece güvene dayalı iş yapmamayı öğreten bir araç oldu diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotolara bugün sanatsal bi kaç pozla başlayayım

tellerin içerisine almak için çok uğraştılar ama vermedik kendisini

olmaktan korktuğumuz yerdeyiz her erkeğin çaresiz kaldığı ortamlardan birisi

kurbanlık koyun olarak sıramızı beklerken

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler