Bodrum'a gelen tatilciler dönel kavşak kuralını bilmiyor veya sallamıyor.
Solundan gelene yol vereceksin, dönel kavşağa girmiş adamın önüne atlamayacaksın. Kural bu kadar basit.
Dönel kavşaklarda geçiş üstünlüğü kavşak içerisindeki araçlara aittir. Eğer iki araç aynı anda kavşak girişlerine geldiyse diğerine göre sağdaki araç bekler. Dönel kavşağın içindeki araca yol hakkı verilir.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
tesla sürenlerde gerçekten ciddi bir sıkıntı var. acaba alırken taahütname mi imzalatıyorlar![]()
Normal aracımla giderim 90 a bağlamış soldan yol vermezler.
Corvette le çıkıyorum şu performans modeli olan net arkama yapışır tokadı yer oturur aşağı, inanılmaz bir özgüven![]()
arasını bulmaları dileğiyle...
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
konu sadece araba sınırlı olmasın
ölüm kalım olmadıkça birinin cep telefonunu 3 , bilemedin 4 ten fazla çaldırmanın tacize girdiğini düşünüyorum
médiocrité partout
Teslacıların %99'unun çok değişik insanlar olduğunu geri kalan %1'inin de az değişik insanlar olduğunu düşünüyorum.
Email'e okundu bilgisini paylaş diyenler, okusa da cevap vermez kişi istemediği sürece. Boşuna trafik yaratmayan inbox'da
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yeter ki düzgün iş olsun, pazarlıksız dediği parayı vereyim dediğim her alışveriş, pazarlıklı alışverişlerimden daha sorunlu oluyor.
Sıfır şaka![]()
Meslek : Satınalma
Bu ülkede işini düzgün yapanı ıslak sopayla, efendilik gösterip nazik davrananı beyzbol sopasıyla, bunları kombine şeklinde hayatında uygulayanı ise direkt zikiyorlar.
rampa aşağı arabayı salmayıp fren yapanlara uyuz oluyorumsal gitsin işte altında 50 tonluk tır yok
Antalya trafiği bitmiş buba
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
şiiii alıntı yok , devam.
ön süspansiyonda çift salıncak olmayan araba ben spor arabayım demesin![]()
médiocrité partout
Arka taşıyıcı bağımsız olmayan ben yol tutuyorum demesin![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Sol şeritten sağa geçerken fren yapanlar. (((:::::
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Motorcuların kendini hep haklı görmesine karşın %90’ının gerçekte haksız olması.
İmza: motor kullanıcısı.
üniden kadro bekliyorum. dr mühendisim, 2 yıldır bekle diyorlar. bugün yeni ve en son alım açıklandı. yök vermiyor, valla kadro yok, istedik vermediler derlerken ilahiyata dr. öğretim üyesi kadrosu açtılar.. 57 kadro açtılar, ama mühendisliğe yok.. diyeceklerim bu kadar.