User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Kime Yaptırılır Bu PPF Zımbırtısı ?

Purmol35 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kim' e Yaptýrýlýr Bu PPF Zýmbýrtýsý ?

Yeni araç için ppf arayýþýnna girdim. Bir çok kurulu marka ve fason üretim mallar var. Araç gelmeden gruplarýn girip bakayým neler oluyor diye, anlaþmalý bir noktada 75.000'den 50.000'e düþürülmüþ bir kampanya var.
    Kimdir necidir bilmediðim için güven vermedi, açýkçasý forum eþrafýndan da duymadýðým marka olduðu için araþtýrma gereði' de duymadým
    2 Noktadan fiyat aldým.

Stek yapan firma ve Ziebart ile görüþtüm. Ziebart 90, Stek yapan 160 lira fiyat çekti . Ziebart neredeyse 40 yýldýr Ülkede , fakat fiyat konusunda yarý yarýya fark var arada, buda yapýlacak iþ konusun da güvenilirliði sorgulatýyor. Tavsiye ve önerilerinizi sunarsanýz sevinirim.
    Konu Purmol35 tarafýndan (09-01-2026 Saat 20:24 ) deðiþtirilmiþtir.

S-works - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    ÝSTANBUL
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ýzmirdesiniz sanýrým.

Hardcore garaj
    Garaj 44 ile görüþebilirsiniz.

% 33 iskonto ben yapmam. Yapana da Madem bu rakamdan para kazanýyorsun, neden millete 25 lira fazla fiyat veriyorsun diye sorarým. 3-5 lira neyse de 25 nedir
    Special Works Detaylý Araç Bakým Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

TarikS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Düzce
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ýzmir'de M-Spec Mehmet abimiz var, konumu ve telefon numarasý doðru, bu iþin vakkosudur, o ne diyorsa o Gözüm kapalý araç emanet edeceðim yegane insandýr

Google Haritalar

Kadyr - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detailing dükkanýna yaptýrmýþtým. 2 sene kullandým memnun kaldým iþçilik ve üründen ama fiyatý yüksek bence. Dün yeni aracým için autoclub bayisine uðradým. Nidojp marka fiyatý gayet uygundu 4 yýllýk üründe. Ön üç parça 12 bin tl fiyat aldým. Bu ürünün dayaným testi vb turgut yüksekdað paylaþmýþtý orada görmüþtüm. Aracýsýz ürünü getireceðim ve ucuza satacaðým diyordu. Ürün iyi midir emin deðilim ama fiyatý uygun

Purmol35 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý S-works Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýzmirdesiniz sanýrým.

Hardcore garaj
    Garaj 44 ile görüþebilirsiniz.

% 33 iskonto ben yapmam. Yapana da Madem bu rakamdan para kazanýyorsun, neden millete 25 lira fazla fiyat veriyorsun diye sorarým. 3-5 lira neyse de 25 nedir

Lokasyon belirtmeyi unutmuþum Lokasyon deðiþtirmeyi unutmuþum, Ankara' da bulunuyorum þuanda.

Ýzmir' de olsam Cem abi yada D.point Batu arasýnda seçim yapmam gerekirdi.

Fiyat absürt geldiði için ve dediðim gibi forumda yada çevremde hiç duymadýðým bir marka olduðu için araþtýrma gereði duymadým. Ziebart olayý biraz garip, Stek fiyatlarýnýn yüksek olduðunu biliyorum ama bu kadar fark olacaðýný hiç düþünmedim.

Alýntý TarikS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýzmir'de M-Spec Mehmet abimiz var, konumu ve telefon numarasý doðru, bu iþin vakkosudur, o ne diyorsa o Gözüm kapalý araç emanet edeceðim yegane insandýr

Google Haritalar
    Namýný çok duydum ama tanýþma fýrsatým olmadý, en son hatýrladýðým Ýstanbul' a taþýndýðýydý, Ýzmir' de olsam kendisi ile de irtibat' a geçerdim.

Alýntý Kadyr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Detailing dükkanýna yaptýrmýþtým. 2 sene kullandým memnun kaldým iþçilik ve üründen ama fiyatý yüksek bence. Dün yeni aracým için autoclub bayisine uðradým. Nidojp marka fiyatý gayet uygundu 4 yýllýk üründe. Ön üç parça 12 bin tl fiyat aldým. Bu ürünün dayaným testi vb turgut yüksekdað paylaþmýþtý orada görmüþtüm. Aracýsýz ürünü getireceðim ve ucuza satacaðým diyordu. Ürün iyi midir emin deðilim ama fiyatý uygun
    Detailing point kendi markasýný kullanýyor yani fason ürettiriyor fakat kendileri 120 - 140 arasý bir fiyat verdile, neredeyse Stek ile ayný fiyat.

turboman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    39
    Þehir
    antalya
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iþin içinde olarak söylemek gerekirse ucuz ürünleri aracýnýza yaptýrmayýn ama þöylede bir sorun var 3m diyip 130 bin para alýp daha ucuz ama güvendiði bir malzemeyle kaplayan 3m bayiside var. Bu sektör kandýrýlmaya çok müsayit bir sektördür.
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

S-works - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    ÝSTANBUL
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Purmol35 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Lokasyon belirtmeyi unutmuþum Lokasyon deðiþtirmeyi unutmuþum, Ankara' da bulunuyorum þuanda.

Ýzmir' de olsam Cem abi yada D.point Batu arasýnda seçim yapmam gerekirdi.

Fiyat absürt geldiði için ve dediðim gibi forumda yada çevremde hiç duymadýðým bir marka olduðu için araþtýrma gereði duymadým. Ziebart olayý biraz garip, Stek fiyatlarýnýn yüksek olduðunu biliyorum ama bu kadar fark olacaðýný hiç düþünmedim.

Namýný çok duydum ama tanýþma fýrsatým olmadý, en son hatýrladýðým Ýstanbul' a taþýndýðýydý, Ýzmir' de olsam kendisi ile de irtibat' a geçerdim.

Detailing point kendi markasýný kullanýyor yani fason ürettiriyor fakat kendileri 120 - 140 arasý bir fiyat verdile, neredeyse Stek ile ayný fiyat.
    Ankara

DBY detailin
    Team Car Garage
    Detaycý Adam
    Vintage detailing ile görüþebilirsiniz.

Bu firmalar markadan ziyade bir sorun olduðunda iþin arkasýnda duracak kiþiler. Ben kendim de uygulamacýyým. Üründe sorun çýksa müþteriye gel deðiþtirelim diyoruz. Toptancý tarafýnda ürün garantiye girdi girmedi ývýr zývýr beklemiyorum ben. Gün sonunda müþteri ile muhatap benim. Zaten en fazla 1 top ürün verirler. Söküm ve yeniden uygulama iþçiliðini düþününce 1 top malzeme çok dert deðil.
    Special Works Detaylý Araç Bakým Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler