User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 1.8-2M Arası Kadın İçin Tavsiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 1.8-2M Arası Kadın İçin Tavsiye

Selamlar. Eşimin aracını değiştirmek istiyoruz. Bütçemiz 1.8 - 2m arası. Şu an hali hazırda 2016 F20 kullanıyor. Evin ikinci aracı olacağı için sedan istemiyoruz. İlk önceliğimiz eşimin kendini prestijli, iyi hissetmesi.Daha sonra sorunsuzluk ve ikinci eldeki değer kaybı geliyor. Beğendiğimiz bütün araçların kronikleri var. Kronikleri olmayan da ya pahalı ya da ana akım standart otomobiller. Stellantis grubuna hiç bulaşmayın diyorlar ama karizmatik otomobil uygun fiyat dengesini de en iyi onlar sağlıyor. Seçeneklerimizi paylaşıyorum. 2020 üzeri 80k km altı her öneriye açığız

Peugeot 408 GT : Bütçemiz dahilindeki en yeni, karizmatik ve dolu araç. 1.2 puretech motordan korkmuyorum garantisi 10 yıla da uzatıldı nasılsa ama tiger haricinde farklı elektronik sorunlar da duyduğum için biraz temkinliyim

Alfa Romeo Tonale : Özellikle benzinlisinde vites geçişlerinde sarsıntı problemi duydum. Rot başlarında da problemler, ufak elektronik problemler okudum. Luxury paket olanlar oldukça dolu(Harman Kardon, koltuk hafıza, ısıtma soğutma vs). Hem Lp hem sunroof bütçemin üst sınırına geliyor ama değer derseniz zorlarım kendimi

Citroen C5 Aircross: 2020 dizel ve 2021 benzinli modelini toplamda 3 yıl kullandık. Diğerlerine göre çirkin ördek yavrusu olsa da konforu tolere ediyor. Ama iki kez denedik, ex’den next olmasın, yeni ilişkiler yeni heyecanlar olsun diyoruz.

DS 4 : 1.6 puretech ilanlarda yok ama 1.5 hdi veya 1.2 pureteche de soğuk olmadığımız için motor şanzıman ikilisini düşünmüyoruz ama ikinci elinin çok zayıf olması ve olası bir kazada kaporta parçalarını bulmak zor olur gibi geliyor. Bir de hiç tecrübe etmedik, zar atmış olacağız

Volvo V40: Üretimden kalkmış olması ve eski olmasının dışında f/p arabası olarak görüyorum. 2019 düşük km’li örneklerini 1.6m bandına alabiliyoruz

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam listeye cupra fermantor'da eklerdim.

Listeniz icindende secimim 408gt olurdu.
    - Bize Her Yer TRABZON

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupra formentor yada cupra leon
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan g. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar. Eşimin aracını değiştirmek istiyoruz. Bütçemiz 1.8 - 2m arası. Şu an hali hazırda 2016 F20 kullanıyor. Evin ikinci aracı olacağı için sedan istemiyoruz. İlk önceliğimiz eşimin kendini prestijli, iyi hissetmesi.Daha sonra sorunsuzluk ve ikinci eldeki değer kaybı geliyor. Beğendiğimiz bütün araçların kronikleri var. Kronikleri olmayan da ya pahalı ya da ana akım standart otomobiller. Stellantis grubuna hiç bulaşmayın diyorlar ama karizmatik otomobil uygun fiyat dengesini de en iyi onlar sağlıyor. Seçeneklerimizi paylaşıyorum. 2020 üzeri 80k km altı her öneriye açığız

Peugeot 408 GT : Bütçemiz dahilindeki en yeni, karizmatik ve dolu araç. 1.2 puretech motordan korkmuyorum garantisi 10 yıla da uzatıldı nasılsa ama tiger haricinde farklı elektronik sorunlar da duyduğum için biraz temkinliyim

Alfa Romeo Tonale : Özellikle benzinlisinde vites geçişlerinde sarsıntı problemi duydum. Rot başlarında da problemler, ufak elektronik problemler okudum. Luxury paket olanlar oldukça dolu(Harman Kardon, koltuk hafıza, ısıtma soğutma vs). Hem Lp hem sunroof bütçemin üst sınırına geliyor ama değer derseniz zorlarım kendimi

Citroen C5 Aircross: 2020 dizel ve 2021 benzinli modelini toplamda 3 yıl kullandık. Diğerlerine göre çirkin ördek yavrusu olsa da konforu tolere ediyor. Ama iki kez denedik, ex’den next olmasın, yeni ilişkiler yeni heyecanlar olsun diyoruz.

DS 4 : 1.6 puretech ilanlarda yok ama 1.5 hdi veya 1.2 pureteche de soğuk olmadığımız için motor şanzıman ikilisini düşünmüyoruz ama ikinci elinin çok zayıf olması ve olası bir kazada kaporta parçalarını bulmak zor olur gibi geliyor. Bir de hiç tecrübe etmedik, zar atmış olacağız

Volvo V40: Üretimden kalkmış olması ve eski olmasının dışında f/p arabası olarak görüyorum. 2019 düşük km’li örneklerini 1.6m bandına alabiliyoruz
    Listeye eklememişim. F40 da seçeneklerimiz arasında. Önden çeker olması problem değil ama diğer alternatiflere gore eski kaliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Listeye eklememişim. F40 da seçeneklerimiz arasında. Önden çeker olması problem değil ama diğer alternatiflere gore eski kaliyor
    Abi f40 dersen çıtayı çok yukarı taşırsın, sonra biz f10'a ikna edemiyoruz
    ...

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el öndeyse V40 zaten elenir. Cupra ise ne kadar giriş seviyesi de olsa bence F20'den sonra tercih edilmemeli. Çok saçma trim sesleri olabiliyor, kullanıcı kitlesi de *****.

F40'a F20'den geçmeye değmez. Bence seçenekler arasında Tonale daha memnun edici. 1.5 Hybrid için şanzıman kararsızlığını duydum kullanıp test etmek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtkap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.el öndeyse V40 zaten elenir. Cupra ise ne kadar giriş seviyesi de olsa bence F20'den sonra tercih edilmemeli. Çok saçma trim sesleri olabiliyor, kullanıcı kitlesi de *****.

F40'a F20'den geçmeye değmez. Bence seçenekler arasında Tonale daha memnun edici. 1.5 Hybrid için şanzıman kararsızlığını duydum kullanıp test etmek lazım
    Cupra formentor bütçemi aşıyor. Leon fiyatları da arabanın verdiklerinin yanında fazla gibi hissediyorum. F40 için neden öyle düşünüyorsun. Donanım olarak tatminkar bir araba üstelik golf parasına ��

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    408 arkadaşım kullanıyor, başka birinde de C4x var, bu araçların yürüyen aksamda bi problem var kesinlikle.
    Özellikle arkaya da birileri oturduğunda, çok ufak çukurlarda özellikle arkadan "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan" diye bi vurma sesi geliyor ve sanki amortisörü komple bitirmişiz de gövdeye patlıyormuş gibi bir darbe ve ses alıyorsunuz.
    İki farklı araçta da aynı şeyi yaşayınca yok dedim....
    408'de de gözümün önünde ekran gitti geldi, ooo dedim mükemmel

Bence seçenekler arasında en iyisi Tonale gibi.
    C5 de derdim ama zaten kullanmışsınız.
    DS'ye hiç gerek yok.

Bu arada makyajlısı olmak kaydıyla Jeep Compass da garip fiyatlara bulunabiliyor. Tonale çok gelirse daha "prestijli" görünen ama biraz daha ucuza 1.3'leri falan alınır sanki.

Cupra Formentor bana çok garip gelen bir araç.
    Tamamen şahsi fikrimdir, bazen tasarımı çok güzel görünse de, amelasyon kitle altında kısa sürede harcanacak gibi de geliyor bir yandan.

Tonale ve Compass galiba bi önceki nesil olarak kalıyorlar 1-2 yılla ve son dönemdeki Stellantis sorunlarını yaşamayan araçlar diye biliyorum bu arada.
    Yeni platformlar sorun yaşıyor, özellikle elektrikliler falan.

Bunun dışında Mokka düşünür müsünüz mesela? Küçük ama bence gruptaki en tatlı araçlardan biri.
    Ha kuzeni Alfa Junior var bir de.

C5 AC'den sonra çok da değişik gelir mi bilemedim ama son kasa olmayan 3008 de halen düşünürüm mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    408 için yakın çevremde elektronik sorunlarından dolayı aracını satan 2 kişi var, bir başkası 3008de ekrandaki sorundan dolayı araç çalışmamış 2aya yakın bayinin de tanıdık olmasıyla ikame 408i ile gezmişti onda da 1 kez ekran donması yaşamış Ormancinın dediği amortisörden rahatsızlığı olmuştu.
    Tonale, görsel olarak oldukça doyurucu bir araç ve eşinizin prestiji hissetmesi için "cuk" seçeneklerden olacaktır.
    Benim de 1.8-2.3m aralığı gözüme kestirdiğim araçlar arasında Tonale, Compass var. B sınıfında Junior var ama standart jantı ile araç yok be abi dedirtiyo. Compass iç malzeme kalitesi oturaklı ancak C sınıfı için muadillerine oranla bana göre basit kalıyor. Fransız Peugeot,Ds,Citroen düşünmüyorum,Opel grubu da 90lar alman soğukluğuna geri döndü son kasalar ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    408 için yakın çevremde elektronik sorunlarından dolayı aracını satan 2 kişi var, bir başkası 3008de ekrandaki sorundan dolayı araç çalışmamış 2aya yakın bayinin de tanıdık olmasıyla ikame 408i ile gezmişti onda da 1 kez ekran donması yaşamış Ormancinın dediği amortisörden rahatsızlığı olmuştu.
    Tonale, görsel olarak oldukça doyurucu bir araç ve eşinizin prestiji hissetmesi için "cuk" seçeneklerden olacaktır.
    Benim de 1.8-2.3m aralığı gözüme kestirdiğim araçlar arasında Tonale, Compass var. B sınıfında Junior var ama standart jantı ile araç yok be abi dedirtiyo. Compass iç malzeme kalitesi oturaklı ancak C sınıfı için muadillerine oranla bana göre basit kalıyor. Fransız Peugeot,Ds,Citroen düşünmüyorum,Opel grubu da 90lar alman soğukluğuna geri döndü son kasalar ile
    Stellantis grubundaki elektronik sorunlar mekanik sorunlardan daha can sıkıcı. Trigeri değiştirirsin 50 bin km kafan rahat ama elektronik olarak ne zaman ne yaşacağını bilemiyorsun. Amortisör rahatsızlığını bilmiyordum onu da duyunca iyice soğudum

Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    408 arkadaşım kullanıyor, başka birinde de C4x var, bu araçların yürüyen aksamda bi problem var kesinlikle.
    Özellikle arkaya da birileri oturduğunda, çok ufak çukurlarda özellikle arkadan "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan" diye bi vurma sesi geliyor ve sanki amortisörü komple bitirmişiz de gövdeye patlıyormuş gibi bir darbe ve ses alıyorsunuz.
    İki farklı araçta da aynı şeyi yaşayınca yok dedim....
    408'de de gözümün önünde ekran gitti geldi, ooo dedim mükemmel

Bence seçenekler arasında en iyisi Tonale gibi.
    C5 de derdim ama zaten kullanmışsınız.
    DS'ye hiç gerek yok.

Bu arada makyajlısı olmak kaydıyla Jeep Compass da garip fiyatlara bulunabiliyor. Tonale çok gelirse daha "prestijli" görünen ama biraz daha ucuza 1.3'leri falan alınır sanki.

Cupra Formentor bana çok garip gelen bir araç.
    Tamamen şahsi fikrimdir, bazen tasarımı çok güzel görünse de, amelasyon kitle altında kısa sürede harcanacak gibi de geliyor bir yandan.

Tonale ve Compass galiba bi önceki nesil olarak kalıyorlar 1-2 yılla ve son dönemdeki Stellantis sorunlarını yaşamayan araçlar diye biliyorum bu arada.
    Yeni platformlar sorun yaşıyor, özellikle elektrikliler falan.

Bunun dışında Mokka düşünür müsünüz mesela? Küçük ama bence gruptaki en tatlı araçlardan biri.
    Ha kuzeni Alfa Junior var bir de.

C5 AC'den sonra çok da değişik gelir mi bilemedim ama son kasa olmayan 3008 de halen düşünürüm mesela
    Mekanik ve elektronik sorunlara yürüyen sorunlarını da ekleyerek stellantis grubundan biraz daha soğuduk Formentora gücüm yetse ikinci eldeki gücünden dolayı alırdım ama bütçemi aşıyor maalesef. 3008 hoşuma giden bir araba 1.6 puretech ile de güzel motor şanzıman ama 2016'dan beri aynı yüz olunca heyecanlandırmıyor artık. Para vermişken biraz daha yeni istiyor insan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektrikli düşünebilirseniz evin 2. aracı (küçük olabilir) mantığıyla Volvo ex30 olabilir ?
    premium bir marka hem güvenli diyebiliriz
    Yeni bir otomobil ve bence fiyatı daha uygun olması mümkün değil gibi?

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia X Cee'd öneririm, yada Tonale.

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra formentor bütçemi aşıyor. Leon fiyatları da arabanın verdiklerinin yanında fazla gibi hissediyorum. F40 için neden öyle düşünüyorsun. Donanım olarak tatminkar bir araba üstelik golf parasına ��
    Cupra zaten dış görünüşten ibaret, şahsen 2020+ binek otomobillerde dsg+tsi uyumunu beğenmiyorum. F40 alınabilir zira F20'den sonra geçmeye değmeyecek bir araç. Tek farkı iç malzeme kalitesi ve yalıtım, geri kalan her konuda F20 daha üstün bir araba. Sonuçta para eklenerek alınacağı için geçmeye değeceğini düşünmedim fakat Leon, Golf vs türevlerinden elbette daha mantıklı.

Tonale ise SUV olduğundan (kadınlar için genellikle talep sebebi) ve Alfa'ya göre piyasası olmasından dolayı daha makul gibi geliyor. Hem inceden premium hissi hem de kronik duyulmaması da cezbediyor.

VAG ve PSA grubun son jenerasyon araçlarındaki elektronik sorunlar ne kadar yeni de olsa insanı soğutuyor. 2M az para değil

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu seçenekler arasından tonale alırdım, biraz mpv ama amaç iyi hissetmekse yeni kasa Mercedes B serisine de bakardım ben hanımefendi kullanacağı için.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu seçenekler arasından tonale alırdım, biraz mpv ama amaç iyi hissetmekse yeni kasa Mercedes B serisine de bakardım ben hanımefendi kullanacağı için.
    Teşekkürler. Farklı önerileriniz varsa değerlendirebiliriz

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben farkli bir oneri ile Hybrid Corolla Cross diyorum. Hem biraz yerden yuksek olur, hem kronigi yok, hem yakit - servis matematigi mantikli.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Corolla Cross ve B serileri de güzel seçenekler olmuş.
    Ha bu arada ikinci el yeni A serisi ve/veya 1 serisi (F40) da düşünülebilir tabi.

F40'ın özellikle iç malzeme kalitesi ve seçimlerine bayıldım. Elinizi atıp gözünüzün gördüğü her tarafa yok karbon görünümlü, yok yumuşak, yok güzel görünen falan malzemeler koymuşlar. Seyir zevki...
    Ancak M paketlisi feci sert geldi, spor paket ve bir sürü sert süspansiyonlu araba kullanmış olmama rağmen. Şehiriçi ve bayan için hiç iyi değil Std süspansiyonla almak lazım.

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de bir japondan yana olan düşüncemi paylaşmak isterim; Qashqai.
    Malzeme kalitesi ve sorunsuzluğu klasik japon standartlarında. 1,5 e-Power motorlar sevildi diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla bir kroniği yok. Eğer bu teknolojiye yakın değilseniz 1,3 DIG-T motorlu versiyonu için de memnuniyet oranının yüksek olduğunu biliyorum. Aynı zamanda yanılmıyorsam mercedes, rano, nissan ortak kullanımında. kullananlar varsa ben de daha detaylı bilgi almak isterim.

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tucson dizel kendini kanıtlamış bir motoru var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler