Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Bende bir süredir kullanıyorum. Genel anlamda beğendiğim bir araç.
Şekli şemali çok güzel, iç tasarımı da aynı şekilde güzel.
Oturuş-direksiyon pedal pozisyonunu çok güzel ayarlamışlar - emanet sürmüyorsun araçla bütünleşebiliyorsun.
Koltuk konforu ve ergonomisi iyi. Sürüş dinamikleri içten yanmalı araç gibi, farklı bir hissiyat yok.
Yol tutuş sert ayarlanmış süspansiyonlarla ve tabandaki batarya sayesinde fena değil. Yığılma hissettirmiyor, önden kayma yaşatmıyor, 4 lastikten kontrollü kayıyor. Kaymaya başladığı yerde ESP güzel çalışıyor. Pik tepkileri yok, yerinde ve dozunda müdahale ediyor.
Dönüş çapı mükemmel.
Matrix farlar, uzun far asistanı ile birlikte çok iyi iş yapıyor.
Bagajdaki aparatlar ve gözler çok pratik.
Sıfırdan elektrikli olarak üretilen bir araç olduğu için arka koltuk yüksekliği ve oturuş pozisyonu gayet konforlu.
Arkadan itiş olması sebebiyle + sürüş konforu sağlıyor.
Eksi gördüklerim ; direksiyon gereksiz ağır kalıyor, simit çapı büyük ve et kalınlığı ince..
Konfor odaklılıar için süspansiyon sert kalabilir. Benim jantlar 20'' belki bununda etkisi olabilir.
Ses sistemi bariz kötü.
Multimedya geç tepkiyle çalışıyor.(Donanımsal zayıflık olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde kurgulanmış bence.)
Park sensörü geç kalabiliyor. - Multimedya daki geç tepki ile alakalı olabilir.
Cam tavanın opsiyon dahi olmaması can sıkıcı.
Aracın köşelerini net kestiremiyorsun, ön cam eğimi sebebiyle konsolun içeriye çok uzaması ve A sütünu tasarımı buna sebep olmuş.
Araçtan uzaklaşınca kapı kilitleme bazen algılamıyor. Dikkat etmez isen sıkıntı yaşayabilirsin.
Aynı şekilde kapı kolundan kilidi açmak istediğinde de bazen anahtarı algılayamayabiliyor.
Sizinde yorumlarınızı merak ettim
Güzel günlerde kullanın.