şubat başında istanbula gidicem ve coilover takılak arabaya bide arka kollar değişcek..maslakta nerde yaptırabilirim?nam warmış maslakta ankaradaki ii iş yapıo anlıo işte ordaki nasıl acaba?bide fiyatta önemli ortalama nedir?
şubat başında istanbula gidicem ve coilover takılak arabaya bide arka kollar değişcek..maslakta nerde yaptırabilirim?nam warmış maslakta ankaradaki ii iş yapıo anlıo işte ordaki nasıl acaba?bide fiyatta önemli ortalama nedir?
Arka kolların değişimini Nam yaparmı bilmiorum .. Ama istersen Bostancıda Ustamız mevcut ... hem kolları değiştirip hemde coilleri takabilecek
hakketen he sende.coilleri alip bostanciya donucez ztn okanin dedigi gibi surekli gidilen coil montaji yapan yer mevcut balo![]()
gorende yeni araba yapmaya baslıyo sanacak ha![]()
HUNTER Rot - Balans ve Lastik servisi
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 35. Sokak No:1441 Maslak
Tel:0 212 328 32 53
Cep:0 532 671 70 49
MAHMUT KARACA
benim arabayı tavsiye üzerine burda yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım.FERRARİ ve MASeRATİ,de araçlarını bu firmaya getiriyor.
SAYGILAR
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
Bostancı dediğiniz sanırım Aydın Amortisör, Ayhan usta...
Gerçekten işlerini temiz ve düzgün yapan insanlar, severek yapıyorlar, anlatılanı anlıyorlar...ellerindne geleni de yapıyorlar istediğiniz gibi olsun diye...
Kendime Ait 2...arkadaşlarla falan sayısız araba yaptırdım...Yakında kendi arabam için gene gideceğim...Amortisör işi olana başka yer öneremem...
nam ın yanında calısan bir eleman benm rod kollarını yanlıs takmıstı allahtan arkadasım farkedip soledi . bende pek onermiyorum
Benimde bi çok arkadaşım burda yaptırdı yay montajını..Bende bir hafta önce orjinal yaylarımı taktırdım aydın amortisörde gayet güleryüzlü işi bilen insanlar..Bagajdan orjinal yayları çıkartıyodum takmaları için hemen elimden aldılar biz hallederiz herşeyi sen otur keyfine bak tarzında yaklaşınca şaşırdım kaldım vallaFiyatlarıda bi çok yerden uygun..
Tavsiye ediyorum bende..
Dr.Ecu
bostancı iyidir. gerçekten ilgileniyorlar.bende orda yaptırdım.
Ankara'da yaptırsaydın bizim sürekli söküp taktırdığımız bi yer var çok matrak biryer değil ama adamlar ellerinden geldikçe istediğin şekilde yapıyolar ama daha önce coilover takmışlarmıdır bilmiyorum
Bnm coiloverlarımıda aydın amortisörde taktırdım audime yaylarıda o taktı gerçekten esnaf adamlar en başta konuştukları anlaşılıyor bazıları gibi vara vara ne dedikleri belli olmayan insanlardan degiller güleryüzlüler musterıyı s...menin pesinde degiller ben bugune kadar borcum ne kadar abı dedıgımde 50 100 ne dedıyse bı kere bıle abı yap bıseyler dıye ustune gıtmedım o adam hak edıyor kazandıgı her kurusu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)