Bu kullanici gecen sene nisan 15de bu sonucu elde etmisti ve bende bugunlerde bu konuya merak saldim ve artik yurtdisindaki gibi grafik analizi yapip onlarin tabiriyle verify edebiliyorum.
Ayni kisinin hayabusalarla yuruyen ve 60-130mph 4.74 olan porsche turbosuda vardi ve dunyanin en buyuk araba forumlarindan birinde saygin biri olarak biliniyor yani en azindan moderator ve yazdiklarida dikkate aliniyor![]()
Videosu:
http://media.putfile.com/Stock-C6-Z06-786-60-130
Arac sahibi 2 kere vites degistirerek %0.2 oraninda yokus asagi bir yolda 60-130mph 7.86saniye kostugunu soyluyor.
Kabul edilen maksimum deger %3 +/- yani %3 yokus asagi olabilir yada %3 yokus tirmaniyor olabilirsiniz gecerli sayilabilmesi icin bu arkadaslar tarafindan.
Ayrica atmosfer basincinin atmosferik bir araba icin nemden + asiri besleme araclardakinden daha onemli oldugunu cunku asiri beslemelerin bir nevi kendi basinclarini kendileri yarattirdiklarindan bahsetmis.
Lastik havasini iyi ayarlamasininda kendine faydasi oldugunu dusunuyor.
Bence en can alici nokta 2 den 3 e 0.13saniye 3den 4e 0.16sn de atiyormus
Benim sizlerle paylastigim videolardan 10.73saniye Trans ** 100-200kmh videosunda trans amci arkadas en iyi 0.20sn vites atmis
7.91sn olan S2000 Turbo videosunda ise en iyi vites atilma suresi 0.39sn
180kmh ile giden bir arac 0.1sn de yaklasik 5m yol aliyor yani 1 araba boyu fark ediyor diye dusunursek soforden sofore ne kadar fark ediyor siz dusunun
Kosunun grafigi
![]()