User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Servis Ücretleri

tezcan8514 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Servis Ücretleri

Arkadaşlar bugün aracımı,toyota servisi'ne götürdüm.Ön taraftan garip sesler geliyordu Alt tıkırtı burcunun 3 tane olan dişinden 1'nin kırılıp yerinden çıktığını ve aks kolunun oraya kadar geldiğini söylediler.(Gözümle gördüm) Neyse fazla uzatmıyım ,12TL.parça+80TL.işcilik=90TL.ye 1 saat içinde yapabileceklerini sölediler.Bu işcilik ücreti sanki bana biraz fazla gibi geldi Ne dersiniz

NOT:1 saatlik işcilik ücreti 80TL.miş(Bunu da sistem belirliyomuş)
    Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben scooter kullanıyorum. Arka fren balatamı değiştirdim. Brembo marka 2 tane serçe parmağı uzunluğunda... 169 TL fiyat verdiler. İşçilik ücreti 30 TL (Arka tekerlekten kaliperi çıkarmak çok zordur.) Yağ değişimi, filtre temizliği ve buton değişimi de yaptırdım. (Yağmurdan dolayı butonların bazıları takılıyordu...) 300 TL'ye çıktım servisten. Önümüzdeki ay lastiklerimi değiştireceğim. 180 EURO yapıyor 2 çifti. 50 TL'de takma ücreti var. Artık otomobilinin bakımı çok mu pahalı yoksa ucuz mu sen düşün derim

Bu arada ben motorumu ana merkez servise götürmüyorum. Oradaki 1 saatlik servis ücreti 48 EURO.
    Loading World's Best Magazine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben scooter kullanıyorum. Arka fren balatamı değiştirdim. Brembo marka 2 tane serçe parmağı uzunluğunda... 169 TL fiyat verdiler. İşçilik ücreti 30 TL (Arka tekerlekten kaliperi çıkarmak çok zordur.) Yağ değişimi, filtre temizliği ve buton değişimi de yaptırdım. (Yağmurdan dolayı butonların bazıları takılıyordu...) 300 TL'ye çıktım servisten. Önümüzdeki ay lastiklerimi değiştireceğim. 180 EURO yapıyor 2 çifti. 50 TL'de takma ücreti var. Artık otomobilinin bakımı çok mu pahalı yoksa ucuz mu sen düşün derim

Bu arada ben motorumu ana merkez servise götürmüyorum. Oradaki 1 saatlik servis ücreti 48 EURO.
    2 ay içinde 3 kuruşluk parça'yı 2 defa değiştirince,ister istemez adamın canı biraz sıkılıyor (1.değişim sanayideki bi kazulet usta tarafından yapıldı) O yüzden 2.servise gitmeye karar verdim. Ayrıca scooter'dan bahsetmişsinde inan bana senin scooter toplam parası kadar parayı ben 1 sene'de aracıma harcadım

NOT:Bende bi scooter kullanıcısıyım.(Honda Beat)

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    çok uygun bence
    Built to fall....

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tezcan8514 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay içinde 3 kuruşluk parça'yı 2 defa değiştirince,ister istemez adamın canı biraz sıkılıyor (1.değişim sanayideki bi kazulet usta tarafından yapıldı) O yüzden 2.servise gitmeye karar verdim. Ayrıca scooter'dan bahsetmişsinde inan bana senin scooter toplam parası kadar parayı ben 1 sene'de aracıma harcadım

NOT:Bende bi scooter kullanıcısıyım.(Honda Beat)
    Hangi araca, Otomobile mi Beat'e mi? Bu arada Beat'den şaşma havalar ısınınca. Çok az yakar, çok kaçar, ufacık tefecik ama bi arkadaşım 40.000 km'yi devirdi onunla
    Loading World's Best Magazine...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beatı küçümsemem tekteker istanbula kadar havada gelir.40000km de neymiş 100000 görenli var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi araca, Otomobile mi Beat'e mi? Bu arada Beat'den şaşma havalar ısınınca. Çok az yakar, çok kaçar, ufacık tefecik ama bi arkadaşım 40.000 km'yi devirdi onunla
    Aracıma harcadım

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi 1 saat servis ücreti 40tl+kdv yada 50tl+kdv olması lazım.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beatı küçümsemem tekteker istanbula kadar havada gelir.40000km de neymiş 100000 görenli var...
    Kaç sıfır attığının farkındasın herhalde(100000)
    Benimki 37000.de daha tık yok
    Neyse konu dağılmasın(Servisler diyoduk)

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yetkili servisse uygun fiyat ben o tıkırtı(tıngırtı her neyse) 3 kez değiştirdim kısa sürelerle genelde yeniden aynı sorunu verdi sonra vazgeçtim artık ben değiştirirken 3 liraydı tanesi ve yaklaşık 30 35lira gibi bi işçilik veriyordum

fiyat uygun bana görede yetkili servisse toyotanın işçilik fiyatları genelde böyle çoğu işleminde orijinal amortisör 150tl sökme takma 75 tl
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal parçayı alıp özel serviste yaptırmak istersen ne kadara yaptırabilirsin bir araştır. lifte kaldırmaya 20 ytl desen (evet komik ama bazen şaşırabilirler gülme bak ) rahat bi 50 ytl alırlar yani sana 70 e mal olabilir.

HsN35
    Misafir
    parcayı orjınal alıp bir ustaya taktırmak en mantıklısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yetkili servisse uygun fiyat ben o tıkırtı(tıngırtı her neyse) 3 kez değiştirdim kısa sürelerle genelde yeniden aynı sorunu verdi sonra vazgeçtim artık ben değiştirirken 3 liraydı tanesi ve yaklaşık 30 35lira gibi bi işçilik veriyordum

fiyat uygun bana görede yetkili servisse toyotanın işçilik fiyatları genelde böyle çoğu işleminde orijinal amortisör 150tl sökme takma 75 tl
    1-Yetkili servis'e taktıracamda; kafama takıldı,ne yani alışkanlık mı yapıyo bu parça sürekli problem yaratıyor?(3 kez değiştirdim demişsin de)
    2-servis garanti veriyor diye biliyorum(Yaptıkları işleme)Servisin yaptığı işlem sonrasında belirli bi zaman aralığında tekrar aynı problemi yaratırsa,garanti kapsamına giriyo diye biliyorum!!!
    Yanlış mı biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal parçayı alıp özel serviste yaptırmak istersen ne kadara yaptırabilirsin bir araştır. lifte kaldırmaya 20 ytl desen (evet komik ama bazen şaşırabilirler gülme bak ) rahat bi 50 ytl alırlar yani sana 70 e mal olabilir.
    Bu şekilde bakarsak hiçç gerek yok,özele

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HsN35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parcayı orjınal alıp bir ustaya taktırmak en mantıklısı.
    1.değişimde dediğini yaptımSonuç;2.'ye değiştirmek üzereyim

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tezcan8514 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Yetkili servis'e taktıracamda; kafama takıldı,ne yani alışkanlık mı yapıyo bu parça sürekli problem yaratıyor?(3 kez değiştirdim demişsin de)
    2-servis garanti veriyor diye biliyorum(Yaptıkları işleme)Servisin yaptığı işlem sonrasında belirli bi zaman aralığında tekrar aynı problemi yaratırsa,garanti kapsamına giriyo diye biliyorum!!!
    Yanlış mı biliyorum

ben değiştireli en son 10 yıl falan olmuştur rahat o ara kısa aralıklarla ses yaptı sonra kesti ama yine sana bağlı yine ufakta olsa ses yapıyor bana göre şu an onun için söyledim özellikle bozuk yolda kullandıığnda bozulma süresi biraz daha kısa oluyor en azından benim için öyle

yetkili serviste yaptırman daha mantıklı olur gözün arkada kalmaz en ufak bi r sorunda götürüp yeniden bakarlar garanti kapsamında olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)