Arkadaşlar 14.07.2007 yılında eski aracım 200sx i 4.leventte çektiler ve otoparka gidip 60 ytl kadar ödeme yapıp aracımı aldım adresime ceza gelmiyecegi söylenildi 1 hafta önce ceza adresime geldi bu cezayı ödemessem nolur ?
özgür abi aracı alırken ödemeyi yapıpda aldım ztn bana ceza gelmeyecegi söylenildi ve devletten temiz kagıdını alıpta satmışım aracımı ve aradan 1.5 sene sonra adresime ceza geliyor ödemesem başım belaya girermi ceza katlanıp ilerde karşıma çıkarmı merak ettigim bu ödemesem nolur ?
ceza adrese geldi ise normalde ödemelisin ama sana cezanın kesilme tarihi ile tebliğ edildiği tarih arasında 14 günden daha fazla geçmemeli ama görünen o ki milyon tane 14 gün geçmiş![]()
direk trafik mahkemesine başvur. ilgili dilekçeyi benim açtığım konuları tararsan bulursun.
geçmiş olsun.
500 alkol 300 film,egzoz,tehlikeli serit degistirme. Adam ne bulduysa yazdi aksam cok dua ettim.tuvalet kagidi benim icin odemicem
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
300 film mi . OMG ! filmin kendisi o kadar degil![]()
Yuzunu yazdim aklima umarim sivil denk gelmez terorist muamelesi gorduk
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
musti haci bu adamin damarlarinda alkol dola$iyor.. ya$amsal faaliyetler anca onla saglaniyor..
vodka soda üstünede viski mi ictin 4 saatte inmedi promiil![]()
00' Civic 1.6IES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)