Arkadaslar arabamın üzerinde sanırım yer kabuğunun soğuması zamanından kalma bir film var. Muayneden gecmek için sökeyim dediğimde elimde kaldı komple sökülmüyor. Jiletlede kazımak istemiyorum. Bunun bir yolu yordamı varmıdır?
Arkadaslar arabamın üzerinde sanırım yer kabuğunun soğuması zamanından kalma bir film var. Muayneden gecmek için sökeyim dediğimde elimde kaldı komple sökülmüyor. Jiletlede kazımak istemiyorum. Bunun bir yolu yordamı varmıdır?
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
üstüm başım tiner olucak anlasılan cünkü 200sx in arka camını komple sökmem gerekicek pfff :S Isı tabancasını tutucaz tinerle silicez alev almasın bu arada![]()
söktüğün yerlerde kalan film lekeleri çıkartmak için en güzel yöntem aseton ama bencede git bi filmciye 5-10 ver söksünler
valla 5-10 verince sökmüyolar pek ben 3 filmciye gittim 50 lira istediler gerçi gittiğim araba range sporttu arabayı gören filmci filme bile zam yapıyo hemen ama en son sonaxta 30 liraya söktürmüştüm![]()
200sx in bi tek arka camı büyük birde arka yan camlarında var. Ne kadar isterler bilmiyorum acıkcası ama 50 lira isterlerse vermem kendim sökerim allaha sükür ellerim varSelcuk tekli permatiği 2. sıraya koydum yakıp cıkaramazsam kazıycam
![]()
en güzeli güzelce camı ısıtıp çıkarmak sonaxtada o şekilde sökmüşlerdi benim arabada sonrada kalan izleri tinerle silmişlerdi![]()
ne yazıkki önceki girişimlerimde yedi zatenSanırım tamiri falanda yok o konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yeni cam alma dışında
fön makinası en rahat olanı bence ama iğrenç kokuyor söktükten sonra
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ya kokusu önemli değil elbet gecer acık bırakıp bagajı şirketin önünde dursun güvenlik falan ilgilenir.
Valla önce iyice bi ıslat içeriden... O film kemik gibi olmuştur...
Islatki pul pul kopmadan gelsin sökerken... Sonra fön makinası olmaz;
ısı az geliyor sıcak hava tabancası ile ısıt camı eşit şekilde... Bir noktaya tutma
ya patlar ya çatlar !.. Sonra film gevşeyince el ile jilet ile maket bıçağı ile
büyük parçalar halinde soy filmi. Camda kalan yapışkanıda benzin, tiner, gazyağı,
kolonya ya da aseton ile deneyerek sökebilirsin. Arka camda rezistans yoksa
aynen dediğim gibi... Ama o kemikleşmiş filmi önce su ile yumuşatmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)