Kuzenım tutturdu yazın ortak araba alalım dıye....neyse bıras tartısmadan sonra almaya karar verdık..suan elımızde nakıt 7bın TL var.... Yaz sonu bu mıktar 10-12 bın TL olacak.... Bu elımızdekı mıktara gore VW polo 6n 97 98 model dusunuyoruz....evet sorular gelıyor...
1-VW polo nasıl bır aractır?bızım gıbı ogrencılerı uzermı???kronık sorunları varmı ?
2- 1.4 100 hp sportlıne , 1.6 90 hp (tam emın degılım verılerden) olan motorları var hangısı daha ıyı, kullanıslıdır??,
suan aklıma gelen sorular bunlar... onerıler ve arastırmalar sonucunda yenı sorular gelecektır..
Sİmdiden herkeze tesekkur ederım![]()

???kronık sorunları varmı ?
Alıntı

.bazı uygulamalar yaptım ve umdugum performansı alamadım araba stock gayet iyi motor büyük kasa küçük olduğu için iyi kaçıyodu ama iç aksamı konsolu diger arabalara göre eskiydi örneğin 96 model hb bi civicle kıyaslamaya kalksan kıyaslayamassın o yüzden paranı 14 15 civarı yap ve 6n2 al hem içi dahada yeni dışıda güzel motorda 16v alırsın güzel olur.bende sabrettim 20-22 kadar biriktirdim geçtiğimiz yaz ve 2 hafta önce civic aldım 2003 vtec ve bundan sonrada başka arabaya bineceğimi zannetmem son nokta!