Herkese Selamlar
Aranızda yeniyim arabamın resimlerini sizinle paylaşmak istedim
Saygılar.....
-BODYKİT-
Özel olarak tasarlanarak elle yapılmıştır (Ön tanpon arka tanpon ve marşpiyerler) komple dökümdür tanponlar 5 ila 10 cm arası orjinaline göre uzatma işlemi yapılmıştır
-YÜRÜR AKSAM-
Modifikasyon işlemlerinde Amorsitörlerim ve yaylarım kesildiği için Toyota Dumankaya aracılığıyla yenileri yurrt dışından getirtilerek değiştirilmiştir. Çelik jantlar köning marka olup 18 inçtir. Lastikler 18*215*35 marshall marka lastiktir.
-İÇ DİZAYN-
Koltuklar deri döşeme arabanın rengine uygun kırmızı ve siyah renkler kullanılmıştır, iç tavan arabanın rengine uygun kırmızı ve siyah renklerdedir (sunrof kırmızı geri kalan kısmı siyah), ön panel kırmızı ve siyah renklerde dizayn edilmiştir.
-EKZOZ-
Sport eksoz son susturucu iki çıkış mevcuttur.
-MÜZİK SİSTEMİ-
JBL 755,6 6 kanallı anfi , JBL 16 cm Kompenat , Pioneer Şampiyon Serisi Subwoofer1200 VAT , eonon 6'' DVD okuyucu
- AYDINLATMA-
Farlar ve sisler Monza H4 zenon far uzun kısa çalışmakta 8000 kelvin , arka ve ön sinyaller beyaz çoklu let istemindedir , göstergeler (kadran) mavi ve beyaz let ile tasarlanmıştır.
Düzenleme için teşekkürler ben bunu yapamamıştım bir türlü
Saygılar...