Hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz. Ancak araçlarımızın da artıları ve eksileri var elbette. Hadi bakalım saymaya başlayalım iyi ve kötü yanlarını araçlarımızın, dökülsün kirli çamaşırlar...![]()
Hepimiz araçlarımızı çok seviyoruz. Ancak araçlarımızın da artıları ve eksileri var elbette. Hadi bakalım saymaya başlayalım iyi ve kötü yanlarını araçlarımızın, dökülsün kirli çamaşırlar...![]()
KEndini tanitsaydin be keske ilk basta. . . .
Aracimi genel olarak seviyorum,bana uygun olmadigini dusundugumden dolayida sevmiyorum bu kadar acik ve net.Ama allahima bin sukur ayagimizi yerden kesiyo o yeter genede![]()
Her yöyünü seviyorum. Bütün Fransız Gti veya Vts leri seviyorum
Arabamı yani 306 Gti ı sevmediğim yön olarak ne var diye düşünürsek bi arka camların sabit olmasını isterdim.
Açılır modeli hoşuma gitmiyo değilde film katlandığından
Bakışları olsun emme sesi olsun manifolt sesi olsun herbişeyini severim anlatırımda ama şimdi sizi baymak istemiyorum
Benim kadar varmıdır 306 Gti aşkı dolu bir insan merak ediyorum![]()
Ön takımını hic sevmiyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
polomun vites geçişleri normal kullanımda çok güzel rahat ama yüklendigim zaman hızlı degiştiremiyorum fazla cırtlıyoRyakıtı süper masrafsız yag buji dvm
![]()
ön takımı hiç sewmem gerçekten 3ayda bir alt takım fişekleri degiştiriyorum![]()
cok afedersiniz motor içinin ve sanzumanın a k![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
bende gitmemesini svmiorum noolurdu braz yuruse
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Objektif olmak gerekirse aracımın sevmediğim yönü yok =) Ama eksik gördüğüm yanı yığınla var.
Motorunun sesi, yol tutuşu, konsolun sürücüye odaklanmış olması, üst devirlerdeki canlılığı, 97 yılında tasarlanmış bir modelin hala otoparkta en ilgi çekici araçlardan biri olması ve hem içi hem dışı tamamen uyum içinde tek parça gibi görünmesi, gene zamanının ötesinde bir motor teknolojisine sahip olması, hararet değerini ortalama değil anlık göstermesi beni benden alan özellikleri.
Gelelim eksik yönlerine =) 1.6 motor için performansına göre makul olsada yüksek yakıt sarfiyatı, alt devirde isteksizlik, trim sesleri, her italyanda olduğu gibi oynak benzin göstergesi, benzin filitresinin yakıt pompası içersinde bulunması ve değiştirlememesi, D segmentine göre yetersiz bagaja sahip olması ve buna ragmen arka koltuklarının yatmaması, Türkiye şartları için fazla narin alt takım, varyatör belası, sürekli sevgili gibi ilgi beklemesi, nazar değimesi =))
916 V6 Turbo
valla bende yakında dakarlara katılıp sağa sola saplancam o dereceyim
benim aracı cidden taksicilere göre yapmışlar, daha ön takıma girmedi bile çok iyi
ayrıca ekonomi amacı gütmeden şehir içinde 39lt eurodieselle 89ytl-90ytl
730 km yapmaya başladım 70000 dolaylarına geldiğimden dahada memnunum
ee devir ekonomi devri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)