evet 1997 model polo 6n,2001 model golf 4 arkasından 2001 model megane coupe 2.0'dan sonra değişik bir alanda hayallerimin arabasına kavuştum..model olarak biraz eski olsada soyunu sopunu ve tüm bakımlarının bir yerden yapılmasından ve sahibinin benden de kıl bir adam olmasından dolayı bu yaşta ve bu km de arabayı aldımbakalım umarım beni pişman etmez..93 model grand cherokee limited..178.000 mil yani yaklaşık 285.000 kmlerde oluyor sanırım..5.2 v8 otomatik vitesli bir araç..tabi günümüz benzin fiyatlarına dayanamayan sahibi 2007 şubat ayında lpg taktırmış tartarini marka.bende kendisine teşekkürü bir borç bilirim yoksa bu keyiften istemeden mahrum kalacaktım benzin tüketimi ve fiyatları yüzünden
araba tamamen orjinal boyasında olup ister istemez bazı yerlerinde güneş yanıkları var tabi..kısmet olursa yaza komple boyaya verip güzelce yenilemek istiyorum bakalım..yarı otomatik kliması,otomatik yanan farları,kendiliğinden kararan dikiz aynası,yol bilgisayarı gibi konfor özellikleriyle beni gerçekten şaşırttı..malumunuz 16 yaşında bir araba bu
deri koltuklar elektrikli hareket ediyor ve gerçekten çok genişler.normalinde 15 olan jantları sahibi ben almadan 15 gün önce 16 inç olan 97 model cherokee jantlarıyla değiştirmiş,tabi aynı zamanda lastiklerde 2000 km yol yapmamıştı ben aldığımda henüz..şimdlik bende amerikan arabalarına ve motorlarına yabancı olduğum için sadece konfor özelliklerinden bahsetmek durumundayım
![]()