Yarın sanırım bir teste çıkacağız. araba ötv indirimi ile 60 dan 52 ye geliyor. Kullanan yada artısı eksisi hakkında bilgi sahibi olan varsa ona göre bir test olsun istiyorum.
O noktaları daha dikkatli geçeriz icabında.
Yarın sanırım bir teste çıkacağız. araba ötv indirimi ile 60 dan 52 ye geliyor. Kullanan yada artısı eksisi hakkında bilgi sahibi olan varsa ona göre bir test olsun istiyorum.
O noktaları daha dikkatli geçeriz icabında.
Fiyat konusunda eminmisin?
http://binekarac.vw.com.tr/_pdf/2008_fiyatlar.pdf
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ilk sayfaya değil alttaki sayfaya ... [kampanyalı fiyatlar]
fiyatı geçin yateknik olarak ne dersiniz ? dezavantajları gibi..
Benimde bu sıralar düşündüğüm araçlardan birtanesi Golf 5 GTI, Fakat aynı paralara Leon Cupra daha avantajlı gibi 240hp tfsi, Hatta sahibinde 3500km de sanırım siyah cupra var vede fiyatı çok uygun ona bi bakmanı tavsiye ederim.
1600 cc ye kadar indirim var diye biliyorum ötv de ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
1600 cc ve altındaki araçlarda halen yüzde 37 olarak uygulanan ÖTV oranı yüzde 18.5’e indi,
1600 cc -2000 cc arasındaki araçlara uygulanan yüzde 60 ÖTV oranı yüzde 54’e,
2000 cc ve üzerindeki araçlara uygulanan yüzde 84’lük vergi ise yüzde 80’e düşürüldü.
denmiş
ben bu dönemde sıfır araç almam şahsen...
ama golf gti için yeterince yazıldı çizildi...
top gear , fifth gear gibi programlarda çokca övüldü , ödüller aldı...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
başarılı bir araçtır...Bolton kitleri ile performansı kolay şekilde arttırılabilir.
8.000rpm inde dedigi gibi uzerinde konuşulanlar açıkca ortada...gerçekbir hothatch
bugün gün boyu gezdik firmaları ve diyeceğim şu ki araç alacaksanız hızlı olun stok tükeniyor. vw grubunda araba yok zaten olanlarda iğrenç hele yeni golf ü hiç sevmedim. gayet kalitesiz bir iç mekan. eos iyi idi ama aşmış pahalı zaten doğuş grubu. gti falan yok bile.. getirtmek isterseniz 3 ay sonra gelebilir diyorlar ki zaten kampanya 3 ay boyunca geçerli.
audi ve mersoda pek bir indirim yok. honda ve volvo ötv yi duyar duymaz zam yapmış honda 3K volvo 1.5 K koymuş durumda.
ve karar opel insignia turbo da gibi bakalım. paketleri fulleyince ortaya süper bir mahlukat çıktı.
Bence bu ÖTV indirimi en çok 1.6 lara yaradığı için Corsa GSI/OPC, Astra GTC/OPC, 207 GT/RC gibi uygun fiyatlı 1.6 performans araçlarını almanın tam zamanı. Bütçe varsa MCS de olabilir ama hiç sanmam o indirimi yansıtsınlar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
corsa gsi süper olmuş düşünenler varsa stoklar bitmeden acele etsin derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)