arkadaşlar hepinize merhabalar.bugünlerde gündemde olan ötv indirimindende yararlanarak 0 km bir araç almayı düşünüyorum fakat bu konuda aklımızda çok soru var acıkçası.arabayı babamla ortak kullanacağım.onun düşüncesi max 20k değerinde benzinli bir araç almak.zaten senede yaptığı max 5.000 km kadar.fakat arabayı benım kullandığım zamanlarda bu kmler 18-19k kadar oluyor o yüzden ilk planda benzinli araç düşünüyoruz.şimdi benim asıl sorum benim düşüncemde 2 araç var ilki honda civic 2.si toyota corollla.bunların şuanki liste fiyatları 33k lira civarlarında.bu araçların fiyatı minimun sizce nekadara kadar indirim yapabilir firmalar yada yaparlarmı indirim.çoğu kişiler ötv indirimimin son günlerine doğru firmalar pazarlığa oturacaklar diyolar.sizce böyle birsey gerçeklerşirse en fazla nekadara iner civic'in fiyatı?yada düşündüğüm rakamlarda araç tavsiyerleriniz nelerdir o km olmak kaydıyla? dediğm gibi bütçemiz 20k lira fakat çok çok zorlarsak belki 28 bin liralara çıkabiliriz.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..iyi akşamlar..![]()