Arkadaşlar bu s2000 i tanıyan varmı? Kuzen için düşünüyoruz.İzmirli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum...
http://www.sahibinden.com/honda_s-20...&keyword=s2000
Arkadaşlar bu s2000 i tanıyan varmı? Kuzen için düşünüyoruz.İzmirli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum...
http://www.sahibinden.com/honda_s-20...&keyword=s2000
Aracı bilmiyorum, belki plakasını görsek biyerden buluruz.
Galeri hakkında biraz bilgi vereyim, daha önce hiç alışverişimiz olmadı ama genelde güzel araçlar önünde.
Çoğunun kmsi düşük ve modelli araçlar, yanlış bilgi vereceklerini sanmıyorum. (genede tedbirli olmak lazım)
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
benım cok sevdiğim bi kardeşimin kuzenının aracı yurt dısından geldi bu arac gümrük girişli ve inan bundan temizini bu fiyata bulamzsınarkasım askerde benım ve inan bu aracın satıldığını bilmiyorm bilse kacar gelir gene sattırmaz ben bile şok geçiriyorm su an gercektn paraya ihtiyacları yok
![]()
iyi görünüyor.kazası belası yoksa fiyatıda makul.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
yalnız arkadaşlar araç emniyet genel müdürlüğü sitesinden plakası sorgulandığı zaman izmir gümrük müdürlüğü tarafından rehinli gözüküyor..ben hiç birşey anlamadım..:S:S
ilandaki resimde gözüme çarpan birkaç nokta var ;
-soldaki egzozun montajı düzgün değil.. neden?
-iç mekanda şaft-vites kanalının yanlarındaki halı kaplaması gözüme tuhaf göründü biraz...
kimsenin aracını kötülemek istemem , yanlış anlaşılmasın , ben sadece gözüme takılanları söyledim...
araç düzgünse fiyat çok komik , kesinlikle kaçmaz bence , ama tabii araç arkadaşın dediği gibiyse...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
araç tr versiyon değil zaten hız sabitleyici olmasından belli. o yüzden bazı şeyler döşeme vs. farklı olabilir.
araç yatan bi araba her zman kullanılan bi araba deil yılda 1 kere veya 2 kere kullanılıyor üstü acık garajda duruyor izmir bornovada![]()
aracın fiyatı bence normal çünkü 2001 model
gecen sene yine izmir honda terakkide 2000 modeli satıldı
35.000 ytl civarındaydı. yani o fiyatlarda satılmış
bilenler vardır. o da çok temizdi.
always AT by AT
galeriyi arayıp bilgi aldınmı araç hakkında?
genelde düzgün pahalı arabalar satıyor orası ama bilemiycem genede
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
temız gözukuyor bence.tabı bı iice baktırmak lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)