Arkadaşlar bıraz önce 5 ünite kanı tamamladık. Geçmiş olsun dileklerini sunan, ilgilenen, niyetlenen ama veremeyen, yarın verecek vs tüm arkadaşlara özellikle kan bağısında bulunan "cem özgen" kardeşimize teşekkürlerimi borç bilirim!!!!!!!
Arkadaşlar bıraz önce 5 ünite kanı tamamladık. Geçmiş olsun dileklerini sunan, ilgilenen, niyetlenen ama veremeyen, yarın verecek vs tüm arkadaşlara özellikle kan bağısında bulunan "cem özgen" kardeşimize teşekkürlerimi borç bilirim!!!!!!!
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
geçmiş olsun.. ankarada olsan hemen gelirdim... 3 ayda bir ben kan bağışı yapıyorum.. hemoglobin değerlerim yüksekmiş düzenli bağışlamam iyi olur demişti doktor...
abi malesef ben kestim sarı-lacivert aktı.
şaka bir yana geçmiş olsun ankarada olsa cidden gelirdim. kan vermek vucuda faydalı. yağ gibi duşunun iştebelli bir sürede bir yenilemek lazım.
İzmirli arkadaşlardan bir ses çıkamamış. Ama şunu unutmayın;
BUGUN KAN VERMEYEN, YARIN KENDİ DE BULAMAZ!
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
aileme mail atiyorum simdi sirketten zaten tum elemanlar duzenli olarak weriyor,birilerini bulabilirlerse yollarlar direk...gecmis olsun
Gecmis olsun.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ıstanbul olsa seve seve gelırdım bır hayat kurtarmak ıcn
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Okuldan 11.30 Gibi cıkıcam.Hastaneye 12 gibi anca varırım.Yanımda götürmem gereken evrak v.s varmı ?
aksam 6 gıbı ızmırdeyım abı..hastanede mısın? yoksa dırek annenın ısmı mı verıyoz? yanımda 1 arkımı daha getırırım![]()
Kan vermek korkulacak bırsey degıldır arkadaslar. Insanın saglıgına saglık katar. Ben her 3 aydabır Kızılaya kan bagıslıyorum. Bu onemlı durumda sızde bagıslayabılırısınız Izmırdekı duyarlı arkadaslara sımdıden cok tesekkur edıyorum.
KA Style
mutluay biliyosun geçen ay amcam için vermemiş olsaydım yardımcı olmak isterdim kusura bakma büyük geçmiş olsun yardım edilecek başka bişey varsa yanındayım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)