selam arkadaslar app plaka nasıl bastırcaz mühürlü mühürsüz fiat nerde nasıl yapılıo yardımcı olursanız sevinirimm ii forumlar...
selam arkadaslar app plaka nasıl bastırcaz mühürlü mühürsüz fiat nerde nasıl yapılıo yardımcı olursanız sevinirimm ii forumlar...
beşiktaş yapan yer var.80 ytl civarında tek mühürlü.çerçeveli.çe rçevesiz basmıolar artık
"Wagen"thusiast
100 e çercevesiz bastırabilirim.. mühürsüz..
20 30 daha fazla verin mühürlü olsun garanti olsun
20-30 ytl ile alakası yok ki çerçevelilere tek mühür basıyolar artık.Ha tek mühür ha mühürsüz pek farkı yok sonuçta bi mühür eksik.Ben aylardır kullanıyorum tek mühür daha kimse bi şey demedi plakadan ceza yiyen çevrilende kimse duymadım hurafe midir nedir..
App plakaya gelene kadar illegal çok şey var belki o yüzden polisin gözüne hiç batmadık![]()
Mesela aramızda hiç appden ceza yiyen arkadaş var mı? Bence çoğu polis app ne demek bilmiyo.
valla benım arabam APP plakadan baglandı..yenı plaka cıkarmak zorunda kaldım..bence hic ugrasmaya degmez.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ne urasıyonuz al normal pilaka çevresinide (selilozik ) tinerle siln kardeşim bukadar polemiye gerek yok paranıza yazık ben yapim size 5 10 ytl atıverin yeter![]()
valla APP'ye 100 - 150 YTL vermeyin...kendiniz gidin...beşiktaş ilçe emniyetin orada yapıyorlar..tek mühürlü ayrıca makbuz da veriyor...30 fln dı sanırım...makbuz'u vermesinin de şöyle bir güzelliği var ; makbuzu , eski plakalarınızı ve APP'leri alıp bağlı olduğunuz şubeye gittiğinizde plakalarınız kolaylıkla mühürleniyor...yaptığınız işin yasal olduğu anlamına geliyor bu da...
ne urasıyonuz al normal pilaka çevresinide (selilozik ) tinerle siln kardeşim bukadar polemiye gerek yok paranıza yazık ben yapim size 5 10 ytl atıverin yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)