Sade bir araç, sade bir çekim.
Farklı planlarımız vardı ancak hava koşulları ve yol durumu izin vermedi, otoparka talim ettik.
Darkness (can)'a teşekkürler, güzel bir gündü.
Sade bir araç, sade bir çekim.
Farklı planlarımız vardı ancak hava koşulları ve yol durumu izin vermedi, otoparka talim ettik.
Darkness (can)'a teşekkürler, güzel bir gündü.
teşekkürler.
Turbolanmadan önceki hatıra fotoğrafları yazmayı unutmuşum![]()
Eline saglik sabit mekana ragmen yine cok guzel kareler cikartmissin..
Ellerine saglık Berk
Can arazide mi kullanıyorsun aracı?
Yay tak hemen![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arka plakanin cercevesini bence sokun,arac hos ve sade,sadece abartmadan basilmasi gerek birazcik
berk guzel olmus ama biraz daha renklendirilmeye ihtiyaci war bence arabada fume zaten bogmus biraz
Can abimin tek hayali vardı oda CRX sonunda oldu..! şimdiki hayali ise Turbolu CRXkazasız belasız Can abim .ayrıca çekimler süper eliniz sağlık
BMP
Maşallah
eline sağlık Berk
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gerçekten çok hoş hadinden fazla temiz gördüm
Kazasız,belasız..
abicim üstünde yay var şuan ama eg kasa yayı hiç düşürmedi arabayı mecbur coil yay alıcam. ayrıca evet arazide kullanıyorumberk kanka atıversene arazi çekimini
hatta berk abi girme oraya altını vurcaz dedi vurmadık
yay geliyo ewt coil yay bye bye konfor welcome sürüngen spec
arka plakalığı sökmeyi unuttum hakkaten
esas olarak açık havada çok daha şahane bi çekim yapmak üzere yola çıktık,daha önce çekilmemiş enteresan bi yerde ama yol ve hava şartları müsaade etmedi ne yazık ki. çekim yapacaz diye rahat bi 60 km yol yaptıkdöndük gene otoparkta çektik
iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim daha iyi olacak işallah
Berk kankam sana ayrıca bi teşekkürü borç bilirim başının etini yedim foto da foto diye ne zamandır
kapalı otopark mekanında bile süper kareler çektin kanka ellerin dert görmesinhaftaya açık alan çalışalım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)