arkadaşlar trafik cezaları ayda nekadar faiz geliyor? birde ödenmezse sürekli artıyormu? bilgisi olan arkadaşlardan aydınlanmak adına rica etsem ???![]()
arkadaşlar trafik cezaları ayda nekadar faiz geliyor? birde ödenmezse sürekli artıyormu? bilgisi olan arkadaşlardan aydınlanmak adına rica etsem ???![]()
Eskiden aylık faiz+3 e katlamaydı.
Artık değişti (4-5yıldır)
Günlük faiz+2 kat.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
2 katında durur..
arada sırada trafik cezalarıyla ilgili af da çıkabiliyor bu ara olurmu bilmem ama
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
Türkiye şöförler ve Otomobilciler Federasyonunun hazırlamış oldugu 2009 trafik ceza rehberine göre
-Ödeme derhal yapılmadığı takdide para cezalarının, tutanağının tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde ödenmesi gerekir.Bir ay içinde ödenmeye cezalar için her ay %5 faiz uygulanır.Aylık faizin hesaplanmasında ay kesirleri tam ay olarak dikkate alınır.Bu suretle bulunacak tutar cezanın ikii katını geçemez.
diyor kitap
bende af çıkar die ödememiştim 2005 den bu yana.En son vergi taksitlendirmesiyle 2065 lirayı paşa paşa döüyorum![]()
anlamadığım birşey var.
ben 2 ay once 800 tl ceza yedim ve çıkmaz die bir kumar oynadım ve odemedim hala..cunku vergi kayıtlarında hala görunmuyor. cezayı kesen amirliği aradım onlar ertesi gunu polnete giriyoruz dediler ama vergi dairesinde ceza hala görunmuyor.. acaba geçmi çıkıyor yoksa arada kaynadımı bilemiyorum ama bu zamana kadar bu cezanın cıkması gerekiyordu diyede dusunuyorum
bu konu hakkında tecrubeli, arkadalaşlar varmı
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)