Fotoğraflar çekileli baya oldu ama yoğunluktan ekliyemedim. 22 martta yapmış olduğumuz antrenmana ait görüntüler böyle.Bir sonraki antrenman Körfez Pistinde.Tarih 25 Nisan.
![]()
Fotoğraflar çekileli baya oldu ama yoğunluktan ekliyemedim. 22 martta yapmış olduğumuz antrenmana ait görüntüler böyle.Bir sonraki antrenman Körfez Pistinde.Tarih 25 Nisan.
![]()
Birazda Ersin'in çektiği fotoğrafları fotoşoplayıp yaptığım sanatsal şeyleri koyayım.
Sanatsal Şeyler :
![]()
araçlar çok güzel
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
eğlenceli bir gün olmuş fotolarda cok güzel
OEM+
beşiktaşta deli gibi yağmur vardı orda ıslanırız diye gelmedik kaçırmışız
25 nisandan sonraki antrenman ne zaman abi, özelse pmlersen ona göre ayarliyim gelişimi![]()
arkadan ıtıslı bır araba alıp bendemı gırsem aranıza dıye dusunuyurm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Çok güzel birgün olmuş. Fırsatını bulup kaçmak lazım arada o taraflara![]()
Mustafa fotolar güzelde kaç kişiyiz halen !!!
aslında arkadan itişli araba almayla alakalı imkanlarınız müsaitse hemen karar verseniz ne güzel olur tüm arkadaşlar...Artık dahada çoğalsak ve bu iş zevk alınan eğlenilen en az 30 arabalı bir hal alsa...
Biz bu işi yapan adamlar olarak neyi nekadar yaptık daha ne yaparız konuşmalıyız.Mustafa Burak Mert Gürkan Musa ve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım...
Islanmayı istemeyen vs.;imkanları yetersiz işi nasıl daha organize ve katılımcıyı arttıracak sayıya getiririz buna bakmalıyız,
hiçbir ticari düşüncem yok arkadaşlar sadece bu kadar roll yapan arkadaş varken neden halen 10-15 kişiyiz anlamıyorum inanın drift çok eğlenceli kullanırken rolling ayrı bir zevk tabiki saygı duyuyorum;sıkıcı bir durum artık az olduğumuzu ve paraya nasıl çeviririz diyen arkadaşlar harici kimsenin bu işte gerekeni yapamıyor olması...neden bir gelip bu işe niyeti olan adam araba kullanmıyor,neden arabası olan bazı arkadaşlar bu ortamda yoklar ???
Vallaha aynen katılıorum. Ancak çoğalmadan önce az kişi ile öz bişeyler yapsanız. Mesela benim gördüğüm bi çok kez geldim İzlemeye tabi Hep aynı pist şeklini yapıosunuz bide tabi mekanda kısıtlı olunca belki en uygunu budur ama arada bi kaç değişik viraj ekleseniz daha ii olcağı kanısındayım. Organizasyon olarakda uygun bi pist yok bu iş için yolda da yapılmaz. ama Silivride klasis & gol resortun yolu Bence Çok uygun bi iş içinçokta kullanılan bi yol deil ama geçen sene asfaltı çok iyi durumdaydı. yakın zamanda gidersem fotolarını paylaşırım demek istediğim DEğişik yerlere yollarayada mevcut olan mekanda değişik dönüşler ii olur hem biz seyirciler için hem siz sürücler için
![]()
doğru pisti kuruyoruz bitiş noktasından evvel kısa bir U çekiyor mert,mustafa seyirciler mutlu oluyor çünkü kısa yavaş olması önemli değil gözü kulağı okşuyor sonuçta...pist ve tüm düşüncelerinizi söylemeniz önemli...sxi olan bmw si olan ve bu işi yapabilecek ama gidip rolling yapan arkadaşlar artık gelmeli yoksa bu iş
Aslında başka pistler kurulabiliyor alan musait bu pist en hızlı pistlerden biri daha yavaş çok dönüşlü ve daha yanan lastiklipist LER kurulabiliyor...
tenha da olsa , az kullanılıyor da olsa trafiğe açık yollar kesinlikle olmaz her ne şekilde olursa olsun bence...
kafadan yanlışlarla başlamamalı bu spor...!
seyirci güvenliği ile ilgili en ufak bir sorun yaşansa polis gelir , bir daha da ne antreman yapılabilir ne de başka bişey...
virajlşar için de kukalardan daha farklı olarak içi su dolu plastik bariyerler kullanılabilir ama herhangi bir temas halinde hem araca zarar verir hem de bariyerler kullanılamaz hale gelir...
onun haricinde mevcut imkanlarla olimpiyat parkında kukalarla yeni rotalar yaratılabilir , kukalar arası polyester şeritlerle (kırmızı-beyaz felan oluyor ya hani , güvenlik şeridi gibi) yol belirlenebilir...
vs..vs..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
evet polyester şeritler hem ucuz hem bizim için her açıdan kullanışlı.sizler içinde daha görsellik yaratır.
Kesinlikle trafikte olmaz hatta olimpiyatta düzenlenen günlerde seyreden arkadaşlar haklı olarak araçlarını zorlamak istiyorlar ama bizim yaptığımız pist dışındaki her hareket bir şikayet konusu ve artık orayı kiralayamama riski...
Birde cemaat ortamı oluşturup oraya izleyicileri toplayıp 3-5 bişey toplayıp bir tente almalıyız.hem yaz hem kış için 100 kişi yağmur ve güneşten korunsun diye yapılmayacak birşey değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)