meşhur Çayyolu'nda çevirmeye girdim 8 gibi akşam. ben ve önümdeki e46 m3'ü durdurdular. onda da egzoz vardı.rahatlıkla benimkinden daha çok ses çıkardığını söyleyebilirim. ona da gaz verdirttiler bana da. onu yolladılar sonra. benim arabanın başına geldiler. önce bu nasıl egzoz kavun karpuz sığar dediler, daha sonra arka koltuklar ruhsata işli mi diye baktılar, sonra filmlere taktılar. sonra ruhsatta eski trafik poliçesi kalmış ona taktılar. ehliyette gözlük-lens yazıyordu onu kurcaladılar. bu arada sti'ın teki geçti onu durdurmadılar. sonra rica ettim, tübitak'da askeri projede çalışıyorum, zamanım yok arabaya ihtiyacım var diye anlatmaya başladım. birisi kimliği gösterince tersledi, o gün içinde kaç araba bağladığını saydı. yemeğe gidiyordum merak etme çekiciyle bıraktırırız dediler, arabayı da yarın sabah parktan çıkart şekilde ayarlarız dediler. yapacak birşey yok diyip kabullenip, arabadan yeni sigorta poliçesini almaya gidip döndüğümde bu seferlik seni yolluycaz dediler. sonra öğüt verip vatana millete hayırlı işler için çalışıyormuşsun diyip, egzozu da düzelttir diyerek yolladılar. neyseki cezasız bağlatmadan kurtardık arabayı. şimdi acil şekilde cutout arıyorum