Yağmurlu geçen yoğun bir kış sonunda haftasonu açan havayı fırsat bilip arabayı yıkatabildim ve birkaç resim atayım dedim
Clio RS 2002 Model 109.000 km 'de. İkinci sahibiyim. Piyasada 2002 modelini bulmak çok zor olması nedeni ile benim için kıymeti iki kat daha fazla. Arabamın zaten trafiğe çıkış tarihi de 2004. Ben almadan son birbuçuk yıl da garajda yatması nedeni ile içi sıfır gibi oldukça temiz.
Aracımdaki modifikasyonlar;
Custom Cold Air İntake
Komple 60mm düz boru ve direk geçişli son susturucu
Clio ve Megane RS 'ler için özel geliştirilmiş Hollanda' dan getirttiğim OBD girişli RS Tuner ile kendi aracıma özel geliştirilen custom yazılım
Evli olduğum için eşimle sık sık sağa sola gezintilere gitmemiz nedeni ile pinpon topu gibi sekip arabanın konforundan ödün vermemek için kısa yay ve amortisör takmadım. Bu haliyle de yol tutuşu ve duruşu yeterince tatminkâr. Zaten RS' lerin frenlerinin nekadar iyi olduğu bilinir.
Genelde arabalarımda sadelik ve orjinalliği sevdiğim için arabanın sağıyla soluyla oynamak pek hoşuma gitmiyor. O nedenle aracımın ilk aldığım orjinalliğini bozmamaya özen gösteriyorum.
İşte bu da EB RS;
Bu da en son dyno çıktısı. Bu dyno çıktısından sonra yazılımımı tekrar güncelledim. Tork ve gücü daha üst devirlere taşıyarak ekstra güç ve tork aldım. Tahminen şu anda Paşaoğlu dynosunda 190 hp leri biraz geçmiştir diye düşünüyorum. Elimdeki cihazın en sevdiğim yönü bu. İstediğim zaman kendi aracıma özel istediğim yazılımı istediğim güç ve tork dağılımı doğrultusunda kodlatıp 1dk içerisinde OBD' den yükleyebiliyor olmam;
Tşk.