arkadaşlar acilen yardım edebilecek var mı? elimde ingilizce bi metin var, sınırlarımı zorladım ama yinede anlamadım. online olupta yardımcı olacak birisi var mı?
arkadaşlar acilen yardım edebilecek var mı? elimde ingilizce bi metin var, sınırlarımı zorladım ama yinede anlamadım. online olupta yardımcı olacak birisi var mı?
www.translate.google.com fazlasıyla işini görür.![]()
teşekkürler, fakat bayağı bi anlamsız cümle var içerisinde. biraz zorlayacak. çok teşekkür ederim.
pm at bana 1-2 sayfaysa biraz sonra bakarim![]()
ozan.erik@hotmail.com mail adresim. eklersen .txt olarak atarım.
uzun değilse bende hallederim Pm atabilirsin
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
sağolsun can halletti. çalınan bir mail adresi ile ilgili müşteri hizmetlerini aradım, bana bir mail gönderdiler. cevapladım. özellikle de belirttim çalındığını. ms attığı mailde şüpheli kişileri nası engelleyeceğmi anlatıyor. altınada yazmış sorununza çözüm bulamadıysanız cevaplayın diye. mailin çalındığını ve oturum açamadığımı söyledim. inşallah dönüş yaparlar. varmı başka deneyebileceğimiz bir yol maili geri almak için?
Ps: hepinize çok teşekkür ederim..
evet, gerekli bilgileri doldurdum. son gelen mail, oturum açma tarihi, vs. vs. ama gönderdikleri cevapta bana nasıl şüphelendiğim kişiyi engelleyeceğimi anlatıyolar.
umarım sorun çözüme ulaşır.
Ya ben bu siteyi çok seviyorum artık, herkes bir yardım sever...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Bilgi biriktirmeyi bilen ve paylaşan insan sayısı gerçektende oldukça fazla.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)