Arkadaşlar 27 şubatta tek gidiş tek geliş yolda ilerlerken (ışıklardan yeni dönmüştüm yola) sağ tarafta u dönüşü yapılması yasak olduğu halde ters yöne dönmeye çalışan bir bayan sürücü aracımın sağ kapısını ve çamurluğunu haşat etti.Panik fren yapamadım arkamda araç vardı karşı şeride atlamak gibi bir şansımda yoktu olan oldu.Tramer kurulu %100 karşı tarfa suç buldu.Karşı tarafın sigorta şirketi axa oyak ciddi şekilde başımda dertte.İlk önce aracımı serviste orjinal parçaları ile tamir yapılsın dedim (aracımın yaşı ellerinde en büyük koz) perte çıkarırız dediler.Geçen hafta başında (30 mart pazartesi)experin dışarıda onarım ücretini kabul ettiğimi bölge müdürlüğüne bildirdim hesap numaraımı aldılar paranız ertesi gün yatar dediler.Bekledim gelen giden birşey yok perşembe günü (2 nisan) günü bölgeye telefon açtım dosyanız onayda ama onaylıyacak kişi hasta şirkette salgın var vs gibi saçma sapan bahaneler sundular.Bu hafta içinde bölgeye telefon ettiğimde nedense telefon bağlıyamıyoruz dediler 2 hafta istediğim kişiye bağlayabiliyorlardı .Bu hafta içinde yatar ümidi ile beklerken dün başka bir bilir kişi telefon açıp tekrar kaza yerine çağırdı dosya incelemeye alınmış tekrar kaza yeri fotoğrafları çekildi beyanname yazıldı vs.Kısaca sigorta şirketi ücret ödememek için türlü yolları deniyor.Gelen kişide sen karşı tarafı mahkemeye ver onlardan al paranı diyor buda sigorta şirketnin para ödememekteki ısrarının ayrı bir göstergesi.Tabi daha öncede bölge müdürlüğüne gidip derdimi anlatmak istediğimde aracını serviste yaptıramazssın perte çıkartırız istersen git mahkemeye diyip üstüme yürüyüp diklendikleri kısmını yazmadım bile.....sanırım mahkeme yolu gözüküyor ama o yola gitmeden bu şirkette tanıdığı olup nazı geçebilicek arkadaşlar var ise iş uzamadan halletmek isterim.