Bu telefonu kullanan ve sıkıntısı olan arkadaşlar varmı merak ettim bildiğiniz ayıplı mal.
Bu telefonu kullanan ve sıkıntısı olan arkadaşlar varmı merak ettim bildiğiniz ayıplı mal.
Bizde var biraz kullandim tek begenmedigim yani ekrani iphone gibi degil. Yani dokundugunda cok gec aliyor ve biraz agir.parasinin hakkini vermiyor n95 oneririm
Bende alma gafletinde bulundum telefonu 1 hafta kullanıyorum 2 hafta serviste telefonun resmen kafası güzelkendi kendine açılıyor kapanıyor kendi kendine menülerde geziyor aklı başında değil yazılım yüklemekte kurtarmıyor.
5800 dokunmatik ekrani iphone kadar basarili degil evet;
ayrica klasik symbian yavaslama sorunlari yasiyor bazen, suan piyasada dokunma acisindan iphone sonrasinda lg arena ve renoir geliyor. ayrica arena'da multitouch destegi var![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Touchscreen ekranı iphone kadar iyi değil malzeme kalitesi vs. olarakta tatmin edici değil açıkcası !
ya nasıl alıştın o telefona kanser oldum ben ozellikler harika ama hiç pratik değil istediğim çabukluğu yakalayamadım windows mobile de
şuan gelmiş geçmiş en sağlam dokunmatik ekrana sahip telefon iphone ama çok eksiği var bence acele etmeyin dokunmatik ekran almak içn
blackbery curve 8900 veya E71 e kefil olabilirm![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
5800 dan uzak durunda sağlığınızda olmayın.Amerikada satışı durduruldu zaten.Ahize sorunlu,kimisinde ölü pixsel çıkıyor,benim telefonda olduğu gibi sapıtan versiyonlar var.
Bende var heran satabılırım 3G'yi para lazım![]()
KA Style
dokunma olayının kalitesi ve çizikleri önlemek için iphone ekranı sertleştirdi ama kırılmaların önüne geçemedi.
nokia içinse,son versiyonlarını almak mantıklı.
6600 ilk çıktığındada böyle olmadımı ? oldu. hatta banada oldu![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
benim 6600 ım hala duruyor orjinal pili vs canavar çalışır durumda kıyamadım satmaya çok az para veriyorlar diye
ya hazır iphone ekran sorunu açıldı ya bu garantiye giderermi nasıl yaprılıabilir fikri olan varmı daha hiçbiryere sormadım ?
telefon elimden düştü camı tuz buz bide elimi çizip duruyor gerçek cam olduğundan koşeye koydum duruyo boyle kullanılmaz elimi kesicem yoksa ama herşeyi çalışıyor herhangibir problem yok
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)