![]() |
|
|
#77 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
|
Tapa gaz , sadece debriyaj solak olduğum için sorun yok kesinlikle
![]() |
|
|
|
|
|
#78 |
![]()
Otomobil: warda şimdilik yok ;)
|
gazdan ayağımı her zmn çekerim zmn kaybı yaşamadan ( ama eskisi gibi olmam için 1 ay kdr çalışmam lazım otomatik öldürüyo adamı
)2 den 3 e atarken topuzu söküp teyibe yumruk atmışlığım war ![]() __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#79 |
![]() |
__________________________________ Caner KILIÇ I ♥ German Style
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
![]()
Otomobil: 530 Hp Corsa
|
Ileri-geri.. Baska bi hareket yok bende..
![]() |
|
|
|
|
|
#81 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & Old Busa & new hayabusa
|
13.000 km ayagımı gazdan cekmeden 6 vites kullandım hulk u
hızlı atmışım yada atmamışım iyi atıyorum yada atmıyorum önemli degil bir iddiam da yok sakın beni havaya girmiş gibi algılamayın ![]() ama başıma gelenleri sizinle paylaşayım ve typer kullanıp şanzumanı dogramıdık diye arkadaşlara da sesleneyim burdan eger benim gibi 13.000 km nin tamamını da sadece geceleri rolling ve hafta sonları drag organzasyonlarında gecirirseniz degil typer hangi araba olursa olsun ayagınızı gazdan cekmeden attıgınızda aracınızda bişileri aşındırırsınız bakın kırarsınız demiyorum dikkat neyse gecelim benim tecrübelerime 5000 km de dragda cok devir cevirdigimden 2 ye sokamadım 2nci vites senkromeçim gitti 3 te de hafif bozukluk vardı söktügümde onlar degişti 13.000 km de turbo yaparken şanzumanı actım cünkü rolling de 5 e atamamıştım önüme bir arac cıkmıştı bende 5 e mi atayım yoksa fren mi yapayım derken o anda pek hızlı düşünemedim ve zamanını kaçırdım sonra 5 dişli bozuldu cünkü arada kaldı vites neyse 13.000 km aynı debriyajı kullandım ve su anda turbo yaptım hala aynı debriyaj üstünde debriyajım mükemmel cıktı demem odurki debriyajınız degil bilyanız bozuluyor ![]() tabi benim kisi metalic bir debriyaj 4 puklu organikler bozulabilir okadar emin degilim ayrıca typer kim kullanırsa kullansın 5.000 km ayagınızı gazdan cekmeden atın bakayım o 3 fork bozuluomu bozulmuo mu görelim saygılar typer ve k20a bilgisi ve tecrübesi çok çok çok olan Hilmi __________________________________ |
|
|
|
|
|
#82 |
![]() |
bende ayagımı gazdan cekıp debriyaja basıp vites atıp gaza tekrar basıyorum
cunku kıyamıyorum arabaya kıyabılsem daha ii atarım tbı |
|
|
|
|
|
#83 | |
![]()
Otomobil: warda şimdilik yok ;)
|
Alıntı:
bunlar olabilicek şeyler + 1 2 ralliciden de duydum zmn kaybı yaşatır weya zarar werir die olmaz die bişi yok edit: demiorumu diorum okudum + 1903 koymuştum __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#84 |
![]() |
debriaj kullanmayanlarda var
![]() __________________________________ ![]() Ve Tanrı "YANLA" Dedi! Sayfa 200sx
|
|
|
|
|
|
#85 |
![]() |
__________________________________ Bir deneme akşamı Mahmutbey-Kumburgaz OGS : 2.40 x 2 = 4.80 TL Yakılan benzin : 70-80 TL JAP TYPE R a SAPLAMA nın keyfi : PAHA BİÇİLEMEZ |
|
|
|
|
|
#86 | |
![]() |
Alıntı:
valla ben ayagımı çekmidum vites atarken zaten videoda belli oluo eski draglara bakarsanız aybekte ayagını çekmeden vites atardı hep ![]() __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
![]()
Otomobil: Tabanway
|
__________________________________ ![]() JUNIOR EVO |
|
|
|
|
|
#88 |
![]() |
|
|
|
#89 |
|
Otomobil: i-vtec...
|
typer hakkında bılgım yuzde 30 olsada nasıl attıgımı dunya alem bılıo. dogramadım dogramıycamda
![]() |
|
|
|
|
|
#90 |
![]()
Otomobil: Ep3 TypeR
|
ya ne gerek var 8400 e kesici koydum yavas yavas atıyorum sakince vitesi nasılsa hızlanıyor araba
![]() __________________________________ Loading %72
|
|
|
|
|
|
#91 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Nayk - EightSex
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#92 |
![]()
Otomobil: .......
|
3 un 5 ın hesabına gerek yok memur spec
![]() __________________________________ Bir doğru karşıt doğrular karşısında ne kadar tutunabiliyorsa o kadar doğrudur...(ssg) |
|
|
|
|
|
#93 |
|
TechTurkey
|
ek da deeyelim kim daha ii atıo
sektirmem Gırtlağından çıkartırım ![]() __________________________________ Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan... Thanks Butttonu Kullanalım Konuları kirletmeyelim.Thanks Button Kullanımı !!! Tıklayın |
|
|
|
|
|
#94 |
|
TechTurkey
|
şaka biyana herkes kendine göreii vites atar boşverin
![]() __________________________________ Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan... Thanks Butttonu Kullanalım Konuları kirletmeyelim.Thanks Button Kullanımı !!! Tıklayın |
|
|
|
|
|
#95 |
![]() |
hahahah Doğru diosun
skunk2 short shift i kırmak için iyi uğraşmıştın ama kırılmadı dayandı ![]() __________________________________
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|