bu jant hakkında fikirlerinizi merak ediyorum... sizce yakışmış mı??
aracımın şu an üstündeki jant ön tarafta takılı olan... arkadaki jant daha mı güzel ??
![]()
bu jant hakkında fikirlerinizi merak ediyorum... sizce yakışmış mı??
aracımın şu an üstündeki jant ön tarafta takılı olan... arkadaki jant daha mı güzel ??
![]()
kesinlikle arkadaki daha güzel bide arka taraf biraz daha ofsetli olursa daha ii olur bnce
Arkadaki su anki jantından daha güzel ama tam anlamıyla olmus denemez.
Arkadaki jant ofsetli oldugu zaman güzel duruyor, offset pek yok bunda...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bencede ofsetli hali daha güzel duracaktır. çünkü aracın yuvarlak hatlı offsetli çok tatlı duracaktır.
![]()
fena durmuyor ama su anki jantlarin bundan daha guzel..
Serkan olum ondeki jantin daha guzel,kaldiki daha bi offsetlisini takarsan daha guzel olurBir fark yok pekte farketmemis yani,ya hic degisme yada ddegisiosan daha offsetlisini tak
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Güzel ama tam anlamıyla icine siner tipten değil![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
teşekkür ederm beyler yorumlarınız için... aslında ben jantları çok beğendim ama benim de içime pek sinmedi... bi de aracımın bijon ölçüleri 5x100 o yüzden jant seçeneğim yok gibi bişey.. offsetli jant bulmak samanlıkta iğne aramak olur bnm için =(((
yaa yakından çoooooook güzel duruyo bunu bulanaa kadar göbeimiz çatladı jant yok resmen.Yeni tt jantının aynısı sadece ilk foto benim aptal boldumla çekildi.Aldıımdan beri kamerasını temizlememiştim anca okadar düzeldi=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)