Aracımla ilgili bazı sorun ve sorumlarım var sizlere.Ayrı ayrı konu açmaktansa bütün soru ve sorunlarımı tek başlık altında maddeler halinde yazmayı uygun gördüm.
*İlk olarak aracımın içini orjinale çevirmek istiyorum.Şu anda üzerinde spor direksiyon takılı.Dolayısıyla spor direksiyon göbeği var.Ben bu direksiyonu çıkarıp 98 modelin orijinal 3 kollu (airbagssiz) direksiyonunu takmayı düşünüyorum.Şu andaki direksiyonun göbeğini çıkarıp orijinal direksiyonu takabilirmiyim.Orjinal direksiyonun ayrıca bir göbeğimi var.
*Aracımın km saatinde bir problem var.Hız göstergesi yanlış gösteriyor.Yani ortalama 200 le giderken felan 80 gösteriyor.Göstergedeki diğer fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor.Sorun ne olabilir?
*106 lara 307 contası takıldığını duydum.Ne derece doğrudur.307 contası kullansam cai + komple egzozlu aracımda bir faydasını görürmüyüm.
*Son olarak 106 nın oem vites topuzu ve körüğünü nerden temin edebilirim.
İyi forumlar…

Alıntı

BEnzer bir sorunum olduda.. Araba salak gibi algılayamıo naaptığını.. gariptir ama aracada enteresan bi şekilde kesiklik yaratıo.. Sebebini bilmiorum ama gerçekten silkeleme azalıcak anlarsın.. telleri kontrol ettir.. Bİr ucu şaseye verilen diğer ucu iğne gibi olan kontrol kalemleri var.. ışık değerine bakın önce.. elektirik geliyor ise volt az ulaşıo olabilir.. tesisatta bi temassızlıkda olabilir..