2003 model 135bin km'de 2000cc 143hp steptronic sanzuman..
bunun disinda m aero, bbs rs gt jantlar, eibach 5mm yay, angel eyes, clubsport splitters..
Aracimin bir kac resmi:
![]()
2003 model 135bin km'de 2000cc 143hp steptronic sanzuman..
bunun disinda m aero, bbs rs gt jantlar, eibach 5mm yay, angel eyes, clubsport splitters..
Aracimin bir kac resmi:
![]()
Canlı görmüştüm Meguiars'de sanırım
Maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bnde atakoy cumhurıyet lısesının onnde gormustum hatta okuldan cıkmıstımda hayatta boyle guzellıklerın oldugunu hatırlatmıstı bnakazasz belasız cezbedıcı =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Ilk haline gore cok cok guzellestirdin.. Allah kaza bela vermesin Firat..![]()
Kendide rengide güzelmiş.
Soru:Ankarada' da çok görüyorum us plaka cabrio veya coupe bmw. Tesadüfmü, yoksa bir anlamı varmıdır?
![]()
Kardesim masallah Allah kaza bela vermesin...ilk aldıgın zamanıda biliorum cok yerinde guzel seyler yaptın arabana daha surprizler yapıcan galibakolay gelsin simdiden...
Çok güzel soru hakkaten bende çok merak edıyorum burdada çok görüyorum 06 US plakalı BMW ler. İki tane m3 vardı hatta e46 kasa biri beyaz biri imola kırmızısı. Bende merak ettım cidden.
Bu arada aracın çok güzel maşallah diri duruyor kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum.
Bende anlamis degilim bizim ailede ozel plaka kullanmak yasak arabanin ilk sahibinin plakasiydi bende degistirmedim. Sonra jeep aldik US plaka yaptik, Mercedes aldik oda US plaka oldu ben memnunum ama plakamdan. Ozel bir anlami oldugunu dusunmuyorum.![]()
fenalarda kanka![]()
Çok gzl.kazasız belasız kullanman dileğiyle.babyfacee
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)