hayırlı olsun temiz arac kazasız belasız
Düzgün bir zemindede fotoğraf istiyorum.
Birde Umarım yaylar kesik değildir !
KONİ KONİ KONİ Diyorum başka birşey demiyorum 3cm ve amörtisör mis gibi öyle yok araba yerlerde gitsin tribine girme en sağlıklı şekilde yol tutuşuna bak.
Ne kadar alçak o kadar masraf!
Ve logo istiyorum önüne![]()
Orjinalci takılmayın lem bi kerede![]()
Maşallah.. gayet güzel abi..
Ayrıca bijon eksik değil erel bijon kapağı eksik![]()
bıjon kapagı eksıktı taktım elımde bır takım konı var ılerde belkı takarım su anda dusunmuyorum arma ıptalını ben yapmadım o yuzden yorum yapamıycam stoplara 2 gun calıstım uzerlerınde cam yerlerını kapamak ıcın ıyı dılekler ıcın herkeze tesekkurler...
logo ıpt 106 larda pek sevmedıgım bır uygulama ama bu aracta hosuma gıttı rengınden dolayı galıba
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler...
maşallahh! bu jantlar çooook yakışıyo 106ya orj stoplarıda takarsan dahada güzel olur ..
allah kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun..
logo iptalini hiç sewmiyorum aynalar kesinlikle orjinal olmalı bence, stoplarda değişirse süper olur hatta ben jantın bilem orjinal olmasından yanayım ...allah kaza bela vermesin...
Aynalar orjinal olmalı. Jantlar çok iyi. Stoplarda başka bir stop takılsa iyi olur. Buzlu iğrenç orjinal farlarını geri takma ama. Logo iptali sevmem ama renginden dolayı göze batmadı. Kazasız belasız. En son 206 da değişim başlasın demiştinDeğişim arabayı değiştirtti
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)