bir efsanedir Herbie =)
çocukken az mı izlerdik bu vosvos u ... şimdi bi benzerini görmek çok hoş oluyor![]()
bir efsanedir Herbie =)
çocukken az mı izlerdik bu vosvos u ... şimdi bi benzerini görmek çok hoş oluyor![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
walla kafası bozulunca kendi kendine basıp gider olur olmadık işler yapardı gzl di![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bende hiç izlemedim.
güzel bi bayan kullanıyordu ...
ben hatırlarım hayal meyal Herbie'yi..hatta çok küçükken bi pedallı arabam vardıönünde Herbie yazardı ama kırmızıydı o..kimbilir ne oldu
![]()
bizim burdada laciwert herbie war![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kultur uni de gordugumu hatırlıorum yanlısh ta olabılır tabı![]()
4 sene öncesinin konusu![]()
53 ya rize![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
way be cok güzel olmş beetle world cup die bi oyun vardı o geldi aklıma
ahaha ne oluyor diye bakim dedm meğer se konuyu yıllar önce ben açmışım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)