Gördümki kendi aracımın bütün konuları sağa sola gi,tmiş bir birlik beraberlik yok. Bir başlık altında aracıma bütün yaptıklarımı sizlerle paylaşmöak istiyorum artık. Aracım 2 hafta kadar sanayide yatıcak 1,5 haftadırda sanayide can sıkıntısıda eklenince burasıyla uğraşmak sıkıntımı alıcaktır. Başlıyoruz;
-----------------------------
Cumartesi sabahı 8.30 da işe giderken bir göeği yan dönme sonucu polis durdurmuş ve egzozdan ceza yazmıştı. Orjinal 200sx egzozu bulamadığımdan nadide bir model olan Toros egzozunu aracıma uygun gördüm. Böylede düdük bir duruş sergiledi ama muayneden gecirdi
---------------------------------
Toros egzozumun aracı kastırması ve ilginç bir şekilde toros sesi cıkarması zevk vermekten öte bir hal alınca (bakınız cok kasınınca acımaya baslayan yerler) Aldığım carub marka ilginç ama seksi ezozumu bağlatıyorum. Amaç biraz ses alabilmek
----------------------------------
----------------------------------
Arabayı ilk aldığımdaki 18 jantlarla drift işini kıvıramayacağımı anlayınca bu işi öğrenmek için jant arayışlarımı genişlettim. s14 jantları bu iş için birebirdi ama arabayı çok soluk göstermişti
------------------------------------
Sonuç olarak 10 liralık bir masraf ve Erkan ustamın bir liftini 2 saat meşgul etmeyle sonuçlanan makyaj operasyonu paha biçilmezdi
![]()