Evet LFS ciler... derecelerimizi koyalım kim bakalım daha hızlı
tam istediğim gibi bi tur olmadı ama maksat ortalığı karıştırmak olsn![]()
Evet LFS ciler... derecelerimizi koyalım kim bakalım daha hızlı
tam istediğim gibi bi tur olmadı ama maksat ortalığı karıştırmak olsn![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
X patach' de turbo ile 1.24.50. Fotoğraf yok ama yakın zamanda yapar, çekerim.![]()
Sürekli oynadığım zamanlar XRT ile Blackwoodda 1.24.80..
Şimdilerde nerdeyse lisansımın şifresini bile unuttum..![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
bi tek gecen sene S2'de onlineda AS1'de FOX ile dunya klasmanina girmeye calismistim, 1000 turdan sonra 0.3-0.5 sn kadar yaklasmistim ama olmadi sonra da kasmadim..
çok eskiden oynuodum bunu ya arklarla hamachi kurup yanyana gelip drag yapıodukgeçemeyen geçenin arka tamponuna vurup spin attırıp birinci oluodu çok ibrelik dolu bi oyun oluodu
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
şu oyun bende 2 ayrı versiyonla var
birisi biraz eski formula 1 var ama tek pist var
ayarlarından da hiç çakozlamıyorum
online hangi version hangi server fln takılıosunuz bi yardımcı olsanız ya![]()
eve gidince bakayım bendeki hangisi
şirket bilgisayarında hiç bişi yok direk bu x patch linki indirsem açılır mı?
bide crackindirirsem online hiç bi şekilde oynayamıomuyum?
çok sağol doğukan![]()
hayir sadece online'da lisans arabalariyla oynayamiyorsun..yoksa standartta olan 3 arac gecerli.. oyle hatirliyorum yani 1-2 sene once denemistim crack olayini..
oyunun dosya boyutu 130 mb falan.. linklere bakmadim da ufak boyutlu seyler sadece yamadir, o da oyun olmadan bir ise yaramaz..ona gore indir iste..![]()
aynen yanlayalim
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
demoda xrt varken 1-2 sene önce falan 1.23.59 yapmıştım. hergün oynuyordum. Nickim firestarterTR idi belki göreniniz olmuştur bir zamanlar her gün oynuyordum çünküxrt demodan kalktıktan sonra oyunun tadı kalmadı bende bıraktım oynamayı.
X patchı indirince çok kişilik oyun diyeceksin/oyun listesini göster/sağ alttan tamam/daha sonra çıkan ekranda sol alttan iptal dicen ve sunucular çıkacak. Altta filtreler var, onların hepsini evet yapıp yenile diyeceksin ve tüm sunucular karşında.
Üstlerde bulunan serverlarda lag az oluyor ve takılmalar minimum seviye de oluyor. Az öncede dediğim gibi 2 adette şifreli türk serverı mevcut.
GkmGarage
Şifre:gkmgkm
LfsTurkServer
Şifre: lfstr.com
Kıreki indirmenin faydası tek kişilik oyunda bütün pist ve arabalar açık olur ama sadece tek kişilik oyunda.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)