cok güzel cekimler eline saglık son günlerin popüler arabasıjantları hiç iyi degil sadece infinty gibi
Fotoğraf çekimleri güzel... Ama senin renk ayarların sebebini bilmediğim şekilde acayip şekilde göz yorucu oluyor bana göre.
eline saglık güzel fotograflar. canlısı çok daha güzel yahu bu araçın
Çekimler güzel ama imzalar yine facia yaratmış
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
güzel pozlar özcan birde oynamdan koysana sanki daha güzel olucak gibi
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Tek kelimeyle harika ...Plakada şekil
Ellerine sağlık ...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Güzel cekimler. Bu arada sağ ön jant kaldırıma mı sürtülmüş yoksa fotodan mı öyle gözüküyor? Yanak birleşim yerleri çizik çizik boyası sıyrılmış gibi?
güzel araç. ama dikkatimi imzalar çekti. her yeni fotoda yer değiştirmiş.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Harikasın Özcan kardeşim. Fotoğraflar süper otomobile diyecek söz yok zaten nazar değmesin. Devamını bekliyorumİyi çalışmalar.
arac guselde cekimler vasat olmus sanki biraz . ayrica bir ricada bulunayim madem bole surekli cekimler yapiyorsun fotolarini bir baslik altinda yayinlarsan daha gusel olur . uzun basliklar goze bi tuhaf geliyorda ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Söylemiştim başlık ve imza konusundaki fikrimide neyse değişen birşey olmadığına göre memnunsun heralde
Buarada bence buaraba tek renk olmalı kaput ayrı kanat ayrı renk nedense kalitesini bozmuş sanki arabanın. Tek renk gri veya sadece beyaz daha güzel durur.. Kaput siyah falan olunca yakıştıramadım ama yinede onun bir Skyline olduğunu değiştirmiyor dimi![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)