sayfa 6 yeni fotolar
merhaba arkdaşlar bu forumda çok güzel otomobileri görüyoruz bende aracımın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Tabi eklemeyi becerebilirsem
sayfa 6 yeni fotolar
merhaba arkdaşlar bu forumda çok güzel otomobileri görüyoruz bende aracımın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Tabi eklemeyi becerebilirsem
imza yok paraf atim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
içine aliminyum kaplama yaptırıp motoru yıkattıktan ve çift mühür APP lerimizi taktıktan sonra VtecR görkem kanımıza girdi ön ve arka lip olayına girdik. (teşekkürler KTM Tolga). Pionner keh-9500 atmaya kıyamıyorum ama ön panelini buldum artık düzgün duruyor
Dediğini yapınca oldu Dragger teşekkürler.
imza yok paraf atim.
liplerden dolayı tampon boyanacakya hadi çitalar iptal olsun dedik. isteyene ücretsiz verebilirim çitaları.
imza yok paraf atim.
senmisin tampon boyatan birkaç taş izi vardı oldu olacak komple boyayalım dedik (Tavan hariç olacakmış usta öle dedi![]()
imza yok paraf atim.
tamponlar ve yan çitalar söküldü daha önce ilaç atılmamış hep boyalar kalkmıştı ilaçlandı bi güzel.
imza yok paraf atim.
çarşamba günü boyadan çıkacak inşallah o zaman diğer fotoğraflarıda eklerim. DRAGGER yardımların için çok teşekkür ederim.
imza yok paraf atim.
Rica ederim, tekrardan masallah
Cıkınca bekliyoruz yeni fotograflarını![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah kazasız belasız yeni foto ları bekliyoruz![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Özgür abi harbiden süpriz yaptın. Hadi hayırlısı olsun kazasız belasız kullan gerçekten çok güzel olacak. maaşallah. maaşallah.
Yavuz abi farların içini boyat demiştir sanaboyatınca mükemmel durur
![]()
özgür abi bu arada bu boyahane bostancı sanayide peugeot servisinin arka sokağındamı kalıyor??? oraya benzettimde ?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gayet basarılı dostum hayırlı olsun beklıyoruz fotoları![]()
www.honda-tech.com
İlkay Akçakoca-İZMİR
35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)