iskitlerde aski'nin yanında oto boyacısı var oraya gidip istediğin beyazı sprey kutuya basıp veriyor hemde vernikli boya aklında bulunsun.hemde tabanca gibi atıyor boyayı.
acep kac kutu gider 4 janta ???yada 1 kutuyla baslıcaz bakıcaz duruma ona gore devamını alıcaz...galiba en mantıklısı bu olur
Fuck The System !!!
beyaz iyi secim renk guzel..
Drift king Dogukan http://www.youtube.com/watch?v=CmEPaqmevZo
ben ılk seferde 2 kutuyla boyamıstım sonra ılerleyen gunlerde elım alıstıkca bır kutuyla boyamaya basladım 50 takıma yakın jant boyadım boyacıda bastırıyordum spreye ama altına muhakkak astar at sonra cok boya gıdıyor astar atarsan bır kutu boya tum jantlara yeter benden soylemesı sanayıcı yardımı...![]()
yaklaşık olarak arkalarınıda boyarsan 4-5 kutu gider bu arada tavsiyem bir kutuda kaynaştırıcı al tazikli suda atma yapmaz.jantlarıda çok iyi temizlemen lazım
Bende jantlarımı boyatıcaktım fakat kimse tavsiye etmedi. Kimse orjinali gibi yapamıyor,boyatma diyorlar. Tazikli suda yıkanırken boyada atmalar falan oluyormuş. Boyamadan yada boyatmadan önce iyi düşün istersen...
bakalım yapmaya calıscaz.astar atarız buyuk ihtimalle.kaynastırıcı nası oluyor?mertcan kanka sen biliyosumusun mazemeyi?
Fuck The System !!!
İstanbulda olsaydı bi yer tarif edicektim Donut shop diye mtnmtn adlı ispanyol boyası var en iyi spray boya diyeblirim
Fakat alıcaksanız böyle kırtasiye işleri almayın
Akçalı, Montana , Belton bu markaları aramanızı tavsiye ederim hatta büyük kırtasiyelerde alman montanası olabiliyor onlarda türkiyede üretiliyor.
ben beyaza boyarken bayagı bı ugrastım jantların macunluk işi yoksa su zımparası yap astar at daha sonrada beyaz spreyi bas ben oyle yaptım halen bı problemım yok bı yerde kalktı boya orayıda park ederken sürttüm ondan. aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldigi kadar.
saol tesekkur ederim.benimde macunluk isi var az cok ama suanki haliyle bincegime beyaz binerim die dusundum.oyle cok muhtesem bir sey beklemiyorum.beyaz olsun yeter benim icin...tek dusundugum ve zorlanacagım zımpara isi.bugun bi baktım jantlara nası biter die dusundum bayaa bi![]()
Fuck The System !!!
biter biter ben 1 ayda bitirdim ama haftada 1 gün uğraştım ondan uzun sürdü yoksa kısa sürede biter macun atıyorsan garanti olsun diye 1 gun bekle kurusun diye sonra zımparalarsın mertcanda yardım edıcek dıyorsun 2 kişi halledersiniz bende clioGT nickli arkadaşla beraber uğraştım. beyaz gercekten cok deıstırıyo aracı cok hoşuma gidiyo benimde şimdiden kolay gelsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)