Not: Mani'ye güzel çekimlerinden dolayı bu vesileyle tekrar teşekkürler ......![]()
ENGINE
COMING SOON
Not: Mani'ye güzel çekimlerinden dolayı bu vesileyle tekrar teşekkürler ......![]()
ENGINE
COMING SOON
Konu CTR tarafından (20-12-2022 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
Maşallah abi çok güzel gözüküyor kazasız belasız en sevdgm Type-R lardan..
Ayrıca fotograflar çok kaliteli duruyor Mani konuşturmuş yne![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Yok yaww olamaz böyle bişi fatoş bu fatoş
resimler ciddi süper çekilmiş aracında kalitesinden haberimiz var allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Cemal araba cok guzel her zamanki gibi, belki, allah izin verirse Aralik'ta Turkiye'ye gelme ihtimalim var, bu sefer gercekten adam akilli bir cekim yaparim![]()
MAŞALLAH nazar deymesin TÜ TÜ TÜ TÜ .
Derlerya dört dörtlük bu öyle bişi işte
cemal abi masallah fena fotolar allah kaza bela vermesin![]()
duydum haberler geliyo motoru flnda cok canlar yakıcakmıs![]()
gerçekden iştah acıcı güzellikde kazasız belasız..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Kırmızıda bi başka güzel ,kazasız belasız kullan...
allah kazadan beladan saklasın cemal abi ailecek arabanı izliyoruz ve çok beğeniyoruz başarılarının davamını diliyoruz eahahaha![]()
arabada fotolarda delikazasz belasız bin =)))
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin Cemal Benimkinin Kardeşi renk olarakta![]()
kazasız beleasız kullanmanın dileği ile çok şekil duruyo alet![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hep bu adam yüzünden oldu....
iki yıl önce ben; 99 model 1.6 ies aracı ile mutlu ve huzurlu yaşayan bir aile babası idim....sonra birden bu adam karşıma çıktı... beni arabasına bindirdi şöyle küçük bir tur attık
)))))))))))))..... sonra hadi geç kullan bakalım beğenecekmisin dedi.... ne olduysa ondan sonra oldu.... şimdilerde fellik fellik vtec arayan...lastik kokusu duymadan uyuyamayan bir adam olduk çıktık....aman beyler bu adamdan ve arabasından uzak durun....benden söylemesi.......
kardeşim alıyorum canavarın haberlerini...umarım her şey tam istediğin gibi olsun....kazasız belasız hayırlı günlerde inşallah.........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)